2777
2789

سلام خانوما.

من ترس از زایمان طبیعی دارم و دکتری پیدا نکردم که قبول کنه سزارینم کنه.ازالان نذر کردم برا اونموقع بچم نچرخه بریچ باشه سزارین بشم 

نذر ۴۰ روزه سوره مریم و حدیث کسا میکنم برا کسایی که دلشون میخواد مادر بشن.قبلا خودمم برا بارداریم خونده بودم.

الهی که هرکسی آرزوی مادر شدن داره خدا ب زودی دامنشو سبز کنه.هرروزی که میخونم از صدق دلم براتون دعا میکنم 

شمام دعا کنین بخوبی و به وقتش بتونم زایمان خوبی داشته باشم🤍

خداجون هر روز شکر کنم برای لطف و نعمتت کمه🤍🥰🤰🏻👶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی که همتون به زودی وقتی که فکرشم نمیکنین متوجه بشین هدیه ی خدا تو دلتون جوونه زده🥺😍من چون خودم نزدیک ۴ سال نازایی داشتم درک میکنم و واقعا از ته دلم براتون دعا میکنم

عزیزم زایمان طبیعی خیلییی خوبه آبجی منم اولش خیلییی میترسید اما بعد ک زایمان طبیعی کرد الان میگ خیلیییی خوبه فقط همون لحظه درد داره بعدش اصلا، اما زایمان سزارین تا چن روز درد داره افتضاح .برای من دعا کنید باردار بشم

هرچیز ک در جُستن آنی،آنی❤️
عزیزم زایمان طبیعی خیلییی خوبه آبجی منم اولش خیلییی میترسید اما بعد ک زایمان طبیعی کرد الان میگ خیلی ...

خیلیا بهم میگن اما نمیدونم چرا نمیتونم قبول کنم وگرنه حراحی داشتم میدونم سزارین سخته بخیه شکم بده ولی از اون درد وحشتناک طبیعی میترسم.

الهی بزودی خدا نی نی سالم و صالح بهت بده عزیزم

عزیزم من برای اینکه بتونی راحت و بی درد سرزایمان کنی و ان اشاالله سزارین کنی ، 100 صلوات می فرستم ،نگران نباش همه چی خوب پیش میره 

شما بارداری ، دعای شما می گیره ، فقط از ته دلت برای ازدواجم دعاکن حتی شده یه صلوات بفرست ، سنم بالاست به زودی ازدواج خوبی بکنم برم سرخونه زندگیم ، ممنونم

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
عزیزم من برای اینکه بتونی راحت و بی درد سرزایمان کنی و ان اشاالله سزارین کنی ، 100 صلوات می فرستم ،ن ...

ممنونم ازت عزیزم.بروی چشمم الهی همونی که میخوای بشه 🤍💚

التماس دعا عزیزم

فرزانه هستم 

برای دوستان منم دعا کن

@تیله_برفی سارا

@مامان۱رقیه رقیه

@سیلواناااااز سمانه

@حسناخانومی معصومه

@bpyk  

و دوستان دیگرم معصومه مهدیه فرزانه تینا مه لقا

عزیزم منم به نیت حاجت تون سوره یس میخونم امروز ان شاءالله. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
الهی که همتون به زودی وقتی که فکرشم نمیکنین متوجه بشین هدیه ی خدا تو دلتون جوونه زده🥺😍من چون خودم ...

عزیزم برات دعا میکنم زایمان راحتی داشته باشی نی نی سلامت بغلت کنی.....دوستم منم سمانه ام..برای بچه دوم خیلی وقته منتظرم‌سنم بالاس....دخترم آرزوشه خواهر بشه خیلی غصه میخوره منم از غصه اون ناراحتم خیلی.....میشه دعا کنی منم خدا دوباره قسمت کنه باردار بشم.....خیلی دعام کن....روزای سحتی میگذرونم

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا