2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چر؟

از بس بد تو جامعه فهمیدنش و انجام میدن

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀

یعنی محافظت کردن از عشق، 

وقتی خطری تهدیدش میکنه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

من ع نامزدم پرسیدم اینطوری گف

غیرت ینی زنت پیش تو احساس امنیت کنه ،کسی نتونه چپ به ناموس آدم نگاه کنه ، کسی جرات نداشته باشه پشت زن آدم یه حرف بزنه در کل ما مردا دوست نداریم به عشقمون کسی چپ نگاه کنه

گر طُ شوی گناه من.........! توبه نمیکنم ز طُ♡:)))))

غیرت یعنی نزاری تو دل زنت اب تکون بخوره

غیرت یعنی تو مشکلات کنار زنت باشی نه رو بروش

غیرت یعنی اعتماد کامل داشتن نه بد دلی

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

معنی کلی غیرت اینه(تنفر طبیعی انسان از مشارکت دیگران در چیزی  محبوب او است) یعنی نذاری هیچ طوره کسی از هیچیش لذت ببرع و چشمش دنبالش باشه و.... 

دوستانی هم ک میگن غیرت یعنی نذاری ناراحت بشه و نذاری کسی اذیتش کنه،،، این معنیش غیرت نیست. عزیزان این چیزی ک شما میگین مواظبت هست همه چیو قاطی نکنید

دوستانی ک مخالفن ریپلای نزنن

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 
من ع نامزدم پرسیدم اینطوری گف غیرت ینی زنت پیش تو احساس امنیت کنه ،کسی نتونه چپ به ناموس آدم نگاه ک ...

درست معنیش کرده

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 
معنی کلی غیرت اینه(تنفر طبیعی انسان از مشارکت دیگران در چیزی  محبوب او است) یعنی نذاری هیچ طوره ...

نفمیدم  معنی غیرتو دقیق تر توضیح میدی

من خودم پسرم غیرت یعنی حسادت و مردا چون حسادت کلمه منفی بوده تبدیلش کردن به این که مثلا چیز خوبی بش ...

شما ک پسری  دقیق تر توضیح بدین ممنون

هر دو

غیرت مرد رو زنش یعنی اینکه نزاره کسی ناراحتش کنه و همیشه هواش و داشته باشه اما غیرت زن رو شوهرش یعنی علاوه بر اینکه نزاره شوهرش ناراحت بشه اگر دید کس دیگه ای به آقاشون چپ نگاه کرد بزنه طرف رو از زندگی ساقط کنه 💃🏼