2777
2789
والا فقط بلدن درست حرف بزنن دو سه تا چرت سر هم میکنن اسمشو خودشون و میزارن روانشناس بعدم افکار پوسید ...

اخخ واقعا یسری حرفاش خوبه خدایی

من خوشم میاد

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن ینی چی قبح طلاق میاره پایین قوانین غربی جلوه میده اگ اینقدر غرب فرارین شلوار جینم نپوشین  ...

دقیقاااا

همین افکارو دارن ک یسری از زنای بیچاره میسوزن و میسازن ولی میگن طلاق بده نمیگیرن😐

کاش یسری  این افکار پوسیده رو بذارن کنار

طلاق یوقتایی خیلی ام واجبه!

چون میگ طلاق انگ نیست همو تحمل نکنین طلاق ب اندازه اینک ادم میکشی بد نیست ادم بدی شده اتفاقا دمش گرم ...

والا خیلی ام قشنگ میگه👌

اتفاقا اینچیزا باید عادی سازی شه

ک یه انگ نباشه تو جامعه

یسرایی برای اینکه ازین انگ فرار کنن نسوزن و بسازن و زندگیشونو حروم کنن

من ایشونو خیلی گوش نکردم ولی ایمان سرورپور و مجتبی شکوری میشناسم که خیلی قشنگ حرف می زنن سرورپور مرب ...

من از سرور پور بدم میاد😑

انوشه مه واقعا چرت میگه اما من از حرفهای آقای هلاکویی در زمینه تربیت فرزند خیلی استفاده کردم و راضی ...

اره منم هولاکوییو دوست دارم

هر کس از خودشون نیست میگن بیسواده فقط هر چند وقت یه باریکیشون حتی در سطح وزیر مشخص میشه مدرکش جعلیه

کاربر آقا هستم متاهل و سن بالا اینجا هم دنبال یادگیری چیزی نیستم برای فان و سرگرمی میام البته اگر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم🌹اگر بهشت را در زمین نیافتی در آسمان هم نخواهی یافت 🌹
خانم گرانبها من خیلی شخصیت سست و زود رنجی دارم احساس میکنم خیلی آدم ضعیفیم میتونم تغییرش بدم یا ی وی ...

منم دقیقا همینطورم ک شما میگین

حساس و زودرنج 😢

منم خیلی حرفای انوشه رو قبول داشتم ولی همیشه درست نمیگن دیروز به تمام حرفاش دقت کردم دیدم واقعا خیلی ...

چی بگم ووالا

امیدوارم منم پشیمون نشم ازینکه وقت میذارم برا حرفاشون😢

من یه بار چندسال پیش گوش دادم سعی میکنه یه جور عامه پسند حرف بزنه جذاب باشه من نپسندیدم پرستیژ نداشت ...

وای اره

منم متنفرم از انوشه😑 جدیدا ک دیگ خیلی خراب شده تو چشم همه😑