mahshiiiiidd مدیر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 1780 عنوان بچه ها راسته هولاکویی روانشناس نیست؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 123 پست واقعا؟ مگه میشه؟😐 پس حرفاشو از کجاش درمیاره؟😐 دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد... 1401/03/21 | 23:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_گرانبها عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 35217 سهیل رضایی کیخ مننمیشناسم تو اینستا دنبالش میکنم .توسط دکتر شیری باهاشون آشنا شدم...به نظر من اگر ۱۰۰ نفر تو ایران با سواد سطح اول باشند.سهیل جزوشونه .لایوش با دکتر شیری در فروردین سال قبل فوق العاده بود .من را چندین سال برد به آینده و بالغ تر شدم . دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...
mahta_gilani عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1963 والا میگن مدرک روانشناسی نداره میگن سازمان روانشناسی ی لیست داده از کسایی که روانشناس نیستن و قلابی ... ایران مدرک نگرفتن شاید خارج از ایران خوندن ما که دقیق نمیدونیم بعدم هلاکویی اصلا تو ایران فعالیت نداره معجزهءعشق اتفاق افتاد
mahshiiiiidd مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 1780 حرف زدن بلدن دیگه خیلی قشنگه بعضی حرفاشواقعا میاد بهش روانشناس باشه دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...
شهلا98 عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 3900 ول کن ینی چی قبح طلاق میاره پایین قوانین غربی جلوه میده اگ اینقدر غرب فرارین شلوار جینم نپوشین ... طلاق قبیح نیستاصطلاحا مکروه ترین حلال خداستاولین راه حلم نیست تمام راه هارو باید بری اگه نشد آخرین راه حل طلاقه دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
فریحاوامیر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 16947 انوشه مه واقعا چرت میگه اما من از حرفهای آقای هلاکویی در زمینه تربیت فرزند خیلی استفاده کردم و راضی ... انوشه هم بعضی حرفاش خیلی خوبه،بعضی حرفاش نه،همونجور که هلاکویی هم بعضی حرفاش خیلی خوب هست ،بعضی حرفاش نه
nini_roz عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 4760 تو اینستا دنبالش میکنم .توسط دکتر شیری باهاشون آشنا شدم...به نظر من اگر ۱۰۰ نفر تو ایران با سواد سطح ... ممنون میشم آیدیشو بدی مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
دختر_گرانبها عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 35217 ببخشید شما قانون جذبو قبول دارین؟ من تو تاپیک هام یه اشاره بهش کردم مفصل ...من قانون جذب رو به مفهومی که این روزها تبلیغ میشه نه قبول ندارم .معتقدم اراده ما در طول اراده خداونده .نه در عرضش دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...
فریحاوامیر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 16947 ایران مدرک نگرفتن شاید خارج از ایران خوندن ما که دقیق نمیدونیم بعدم ... هلاکویی از دانشگاه شیراز لیسانس روانشناسی گرفته قبل از انقلاب
شهلا98 عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 3900 شما نوشتین قبح طلاق !!!تو کامنت قبلتون .مراجعه کنید دوباره بخونید . بله میدنم نوشتم منظورم از قبح طلاق پیچدن نسخش برای مشکلات خیلی ساده هست😊 دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
marrrrrrr عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 520 تو اینستا دنبالش میکنم .توسط دکتر شیری باهاشون آشنا شدم...به نظر من اگر ۱۰۰ نفر تو ایران با سواد سطح ... خانم گرانبها من خیلی شخصیت سست و زود رنجی دارم احساس میکنم خیلی آدم ضعیفیم میتونم تغییرش بدم یا ی ویژگی هست و تغییر ناپذیره
دختر_گرانبها عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 35217 ممنون میشم آیدیشو بدی https://instagram.com/bonyadfarhangzendegi?igshid=YmMyMTA2M2Y= دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...
mahshiiiiidd مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 1780 نه گلم این لیستی که منتشر کردن اسامی رو کسانی هستن که مدرک و شماره نظام از سازمان نظام روانشن ... عههه راس میگیناینطوریه پس🤔والا نمیان توضیح بدن پس چرایجوری اطلاع رسانی میکنن ادم فک میکنه طرف قلابیع خودشو روانشناس جا زده😐میگم باباااروانشناسه پس دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...
mahshiiiiidd مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 1780 انوشه هم میگن نیس اره انوشه ام تو لیست بود دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...
hzohree عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 582 من تو تاپیک هام یه اشاره بهش کردم مفصل ... من قانون جذب رو به مفهومی که این روزها تبلیغ میشه نه قبو ... یعنی اگه خدا نخواد ممکنه یکی اصلا پولدار نشه و ازدواج نکنه؟
دختر_گرانبها عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 35217 خانم گرانبها من خیلی شخصیت سست و زود رنجی دارم احساس میکنم خیلی آدم ضعیفیم میتونم تغییرش بدم یا ی وی ... میتونی تغییرش بدی صد در صد .همه ما نیاز به لحظات دارچین داریم برای تغییر ...تو تاپیکی که در مورر سوالات کاربران هست ویس لحظه دارچین را پیشنهاد میکنم گوش کنین دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...