2777
2789
سهیل رضایی کیخ من‌نمیشناسم

تو اینستا دنبالش میکنم .توسط دکتر شیری باهاشون آشنا شدم...به نظر من اگر ۱۰۰ نفر تو ایران با سواد سطح اول باشند.سهیل جزوشونه .

لایوش با دکتر شیری در فروردین سال قبل فوق العاده بود .من را چندین سال برد به آینده و بالغ تر شدم .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

والا میگن مدرک روانشناسی نداره میگن سازمان روانشناسی ی لیست داده از کسایی که روانشناس نیستن و قلابی ...

ایران مدرک نگرفتن  شاید خارج از ایران  خوندن   ما که دقیق نمیدونیم   بعدم  هلاکویی اصلا تو ایران فعالیت نداره 

معجزهءعشق اتفاق افتاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن ینی چی قبح طلاق میاره پایین قوانین غربی جلوه میده اگ اینقدر غرب فرارین شلوار جینم نپوشین  ...

طلاق قبیح نیست

اصطلاحا مکروه ترین حلال خداست

اولین راه حلم نیست تمام راه هارو باید بری اگه نشد آخرین راه حل طلاقه

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
انوشه مه واقعا چرت میگه اما من از حرفهای آقای هلاکویی در زمینه تربیت فرزند خیلی استفاده کردم و راضی ...

انوشه هم بعضی حرفاش خیلی خوبه،بعضی حرفاش نه،همونجور که هلاکویی هم بعضی حرفاش خیلی خوب هست ،بعضی حرفاش نه

تو اینستا دنبالش میکنم .توسط دکتر شیری باهاشون آشنا شدم...به نظر من اگر ۱۰۰ نفر تو ایران با سواد سطح ...

ممنون میشم آیدیشو بدی 

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
ببخشید شما قانون جذبو قبول دارین؟

من تو تاپیک هام یه اشاره بهش کردم مفصل ...

من قانون جذب رو به مفهومی که این روزها تبلیغ میشه نه قبول ندارم .

معتقدم اراده ما در طول اراده خداونده .نه در عرضش

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

شما نوشتین قبح طلاق !!!تو کامنت قبلتون .مراجعه کنید دوباره بخونید . 

بله میدنم نوشتم 

منظورم از قبح طلاق پیچدن نسخش برای مشکلات خیلی ساده هست😊

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
تو اینستا دنبالش میکنم .توسط دکتر شیری باهاشون آشنا شدم...به نظر من اگر ۱۰۰ نفر تو ایران با سواد سطح ...

خانم گرانبها من خیلی شخصیت سست و زود رنجی دارم احساس میکنم خیلی آدم ضعیفیم میتونم تغییرش بدم یا ی ویژگی هست و تغییر ناپذیره 

نه گلم این لیستی که منتشر کردن اسامی رو  کسانی هستن که مدرک و شماره نظام از سازمان نظام روانشن ...

عههه راس میگین

اینطوریه پس🤔

والا نمیان توضیح بدن پس چرا

یجوری اطلاع رسانی میکنن ادم فک میکنه طرف قلابیع خودشو روانشناس جا زده😐

میگم  بابااا

روانشناسه پس

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...
خانم گرانبها من خیلی شخصیت سست و زود رنجی دارم احساس میکنم خیلی آدم ضعیفیم میتونم تغییرش بدم یا ی وی ...

میتونی تغییرش بدی صد در صد .همه ما نیاز به لحظات دارچین داریم برای تغییر ...

تو تاپیکی که در مورر سوالات کاربران هست ویس لحظه دارچین را پیشنهاد میکنم گوش کنین