منم خیلی حرفای انوشه رو قبول داشتم ولی همیشه درست نمیگن دیروز به تمام حرفاش دقت کردم دیدم واقعا خیلی جاها خیلی جاها اشتباه میگن باور کن عزیزم به حرفاشون که فکر کنی از لایه توهم قشنگ بودن حرفاشون میای بیرون و میفهمی ۹۵ درصد حرفاشون چرت و پرته دقیقا مثل خودم که خیلی از زمانم و پای گوش دادن به حرفاشون گذاشتم
دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انوشه هم بعضی حرفاش خیلی خوبه،بعضی حرفاش نه،همونجور که هلاکویی هم بعضی حرفاش خیلی خوب هست ،بعضی حرفا ...
من یه بار چندسال پیش گوش دادم سعی میکنه یه جور عامه پسند حرف بزنه جذاب باشه من نپسندیدم پرستیژ نداشت اصلا اخیرا هم فیلمش تو هلدینگ عبدالباقی رو دیدم دیگه کلا از چشمم افتاده
مکروه چی کار چی ....طرف داره شوهرش جر واجرش میکنه طلاق نمگیره چون مردم مسخرش میکنن چون مردم ال و بل ...
باور کن نشده به یه زنی که از همسرش جدا شده اسم مطلقه رو روش بزارم نشده بهش توهین کنم این از فرهنگ غلطمونه که راحت قظاوت میکنیم اون خانومو ولی خودت یک انسان بالغ و عاقل هستی قلبت رضایت میده برای یه مشکل کوچک که بین یه زن و شوهره نسخه طلاق بپیچی خواهش میکنم به حرفم دقت کن من منظورم از مشکل کوچک یه جر و بحث ساده هست نه کتک زدن و توهین این چیزا که بحثش کاملا جداس
دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫