2777
2789
ولی حرفاش که قشنگه😥

منم خیلی حرفای انوشه رو قبول داشتم ولی همیشه درست نمیگن دیروز به تمام حرفاش دقت کردم دیدم واقعا خیلی جاها خیلی جاها اشتباه میگن باور کن عزیزم به حرفاشون که فکر کنی از لایه توهم قشنگ بودن حرفاشون میای بیرون و میفهمی ۹۵ درصد حرفاشون چرت و پرته دقیقا مثل خودم که خیلی از زمانم و پای گوش دادن به حرفاشون گذاشتم

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
نه گلم این لیستی که منتشر کردن اسامی رو  کسانی هستن که مدرک و شماره نظام از سازمان نظام روانشن ...

ولی  راسی یچیزی انوشه و اینام تو لیست بودن

اونکه دیگ خارج نیست

بعدمگه  میشه  مثلا انوشه و اینا خوندن روانشناسی ولی نرفته باشن مدرک ونظام بگیرن؟؟🤔 بالاخره طرف میخاد کارکنه نیاز داره باید برع بگیره دیگ🤔

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی تغییرش بدی صد در صد .همه ما نیاز به لحظات دارچین داریم برای تغییر ... تو تاپیکی که در مورر س ...

بله ممنون .آقای شکوری و من خیلی قبول دارم .💛🌱 قربونتون بشم امیدوار شدم 

یعنی اگه خدا نخواد ممکنه یکی اصلا پولدار نشه و ازدواج نکنه؟

مفهوم توکل هم هست البته 

دعا هم هست 

انرژی مثبتم هست .

پکیج اینها را قبول دارم ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بله ممنون .آقای شکوری و من خیلی قبول دارم .💛🌱 قربونتون بشم امیدوار شدم 

زنده باشی عزیزم❤

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

چ جالب بهترین رولنشناسا روانشناس نیستن🤣 نتیجه میگیرم ب مدرک نیست 

اره بابااا مگه ب مدرکه😂 ولی واقعا میخاستم بدونم جدی اینا خودشونو جا زدن جا روانشناس یا ن 

نثلا مثل انوشه اینا

ولی واقعا ب مدرک نی اصن🤣

طلاق قبیح نیست اصطلاحا مکروه ترین حلال خداست اولین راه حلم نیست تمام راه هارو باید بری اگه نشد آخر ...

مکروه چی کار چی ....طرف داره شوهرش جر واجرش میکنه طلاق نمگیره چون مردم مسخرش میکنن

چون مردم ال و بل یکی مث من و تو 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

انوشه هم بعضی حرفاش خیلی خوبه،بعضی حرفاش نه،همونجور که هلاکویی هم بعضی حرفاش خیلی خوب هست ،بعضی حرفا ...

من یه بار چندسال پیش گوش دادم سعی میکنه یه جور عامه پسند حرف بزنه جذاب باشه من نپسندیدم پرستیژ نداشت اصلا اخیرا هم فیلمش تو هلدینگ عبدالباقی رو دیدم دیگه کلا از چشمم افتاده

مکروه چی کار چی ....طرف داره شوهرش جر واجرش میکنه طلاق نمگیره چون مردم مسخرش میکنن چون مردم ال و بل ...

باور کن نشده به یه زنی که از همسرش جدا شده اسم مطلقه رو روش بزارم نشده بهش توهین کنم این از فرهنگ غلطمونه که راحت قظاوت میکنیم اون خانومو ولی خودت یک انسان بالغ و عاقل هستی قلبت رضایت میده برای یه مشکل کوچک که بین یه زن و شوهره نسخه طلاق بپیچی خواهش میکنم به حرفم دقت کن من منظورم از مشکل کوچک یه جر و بحث ساده هست نه کتک زدن و توهین این چیزا که بحثش کاملا جداس

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
چند وقت پیش یکی از بازیگرای قبل انقلاب میگف چرت تر هز ویکی پدیا نیس اارخ تولد و خودشو چند تا همکاراش ...

الان ویکی پدیا رو ینی کی مینویسه؟؟ خودشون؟؟🤔