2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا وقتی کسی بهم ابراز علاقه میکنه بدم‌ میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 20 پست

منم مثل تو 

نمی‌دونم این مرض از کجاس 

اینقد خودمو در مقابل کسایی می‌دونم شاید بهم یه حسی دارن غد و یه دنده نشون میدم که دیشب یکیشون گفت بشو واسطه من می‌خوام به دوستت پیشنهاد بدم اینقدر بدم اومد بیشعور 

آرزوت بودم ولی کاری نکردی که تو دلم جا شی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پیش خودم میگم من چی کم دارم؟؟؟ من که از زندگیم کاملا راضیمم دوست(دختران فکری بد نکنین)های زیادی دارم و کلی سرگرمی و گردش دارم و از همه مهمتر محبت خواهر و برادر و والدین برای چی ازدواج کنم

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

اتفاقا من می خواستم بگم از اعتماد به نفس و خود بزرگ بینی بالاشه !!!! استارتر احتمالا از اون دختراس ...

نه چون بیزار میشه دلیلش اینه خودش رو دوست نداره

خداوند متعال در قرآن به قلم قسم یاد کرد.پس نوشتن خیلی خیلی ارزش دارد وکارساز است.پس آرزوهایت را بنویس تا به آنها برسی...دردها وغمها وخشمهایت را بنویس وبه آب روان بینداز تا از آنها رهایی یابی.برای غلبه بر تنبلی برنامه ها وکارهایت را بنویس و به انها عمل کن و.....و به زودی  روزی خواهد آمد که خواهی دید قلم برایت معجزه کرده و زندگیت متحول شده است.☀روان شناس هستم☀
به خاطر اینکه نمیتونم زود به کسی اعتماد کنم

این که به کسی اعتماد نکنی به راحتی ...خیلی هم خوبه...اگر زود اعتماد کنی زود گول میخوری

خداوند متعال در قرآن به قلم قسم یاد کرد.پس نوشتن خیلی خیلی ارزش دارد وکارساز است.پس آرزوهایت را بنویس تا به آنها برسی...دردها وغمها وخشمهایت را بنویس وبه آب روان بینداز تا از آنها رهایی یابی.برای غلبه بر تنبلی برنامه ها وکارهایت را بنویس و به انها عمل کن و.....و به زودی  روزی خواهد آمد که خواهی دید قلم برایت معجزه کرده و زندگیت متحول شده است.☀روان شناس هستم☀