2777
2789

سلام

پسرم ۵ سالشه. امروز بردمش فوق تخصص چشم اطفال برای چکاپ که تنبلی، آستیگمات  و... نداشته باشه.

دکتر علامت ها رو پرسید و بعضی ها رو اشتباه میگفت. بعد قطره ریخت و نیم ساعت بعد با دستگاه معاینه کرد و گفت نمره چشمش ۱ و ۱ ونیم هست. باید عینک بزنه.

دارم دق میکنم. چکار کنم.. نمیدونم درکم میکنید یا نه. ولی دلم آشوبه. خیلی رو پسرم حساسم.

آخه میخواد بره پیش دبستانی. بعد بخواد بدو بدو کنه ورزش کنه باید چکار کنه😭😭 اشکام بند نمیاد

خدایا آدمو مار کن مادر نکن

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تو این پنج سال متوجه نشدی؟  

از اول که با چشم ضعیف متولد نمیشه. من خودم راهنمایی رفتم چشمم ضعیف شد و عینکی شدم و ۲۳ سالگی لازک کردم

پسرای منم از ۵سالگی عینک زدن.

اولش ناراحت بودم فقط شب اول بعدش عادی شد برام.

اینکارا چیه؟؟

گریه و ...🤔

مگه قراره چیکار کنه بی عینک؛؟که با عینک نمیتونه؟

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

پسرای منم از ۵سالگی عینک زدن. اولش ناراحت بودم فقط شب اول بعدش عادی شد برام. اینکارا چیه؟؟ گریه و ...

دست خودم نیست. نمیدونم چه کار کنم.

شماره چشم پسرای شما چند بود؟ الان چنده و چندسالشونه؟

عزیزم من و داداشم هر دو عینکی بودیم مامانم غصه می‌خورد.عادی میشه بابا مگه فقط پسر توعه؟ اذیت نمیشه واسه ورزش و اینا 😂غصه نخور ۱۸ سالش میشه لیزیک میکنه

حاجی حال حال یه ایران بده،هر چی داشتیم و شکافتنش..🚶‍♀️ 
عزیزم من و داداشم هر دو عینکی بودیم مامانم غصه می‌خورد.عادی میشه بابا مگه فقط پسر توعه؟ اذیت نمیشه و ...

از چند سالگی زدین عزیزم؟ نمره‌ش چند بود؟ خودم راهنمایی عینکی شدم و بعد لازک کردم.

عزیزم خیلی از بچه ها را دیدم عینک می‌زنند اینجوری نکن اونوقت بچت فکر میکنه چی شده

الهی بمیرم براش. از در مطب اومدم بیرون گریه کردم. گفت مامان گریه نکن😭😭 خیلی ضعیفم در رابطه با پسرم. تو دلم خالی میشه همش

از چند سالگی زدین عزیزم؟ نمره‌ش چند بود؟ خودم راهنمایی عینکی شدم و بعد لازک کردم.

من؟ عزیزم من از سه سالگی زدم اذیت هم نشدم چون از بچگی عادت کردم.جلوی خودش عادی نشون بدین حساس نشه عینک نزنه،من خودم عادت کردم در نمیاوردم عینکم رو بعضی موقع ها باهاش میخوابیدم🤦‍♀️بره مدرسه میبینی فقط تو نیستی الان خیلی زیاده آدم عینکی

نمره ام اولش حدود ۱ و نیم تو سن رشد بیشتر شد  دکتر گفت عادیه تو سن رشد تا ۱۸ سالگی بیشتر میشه طوری که چشام به ۳ و نیم هم رسید و بعد لیزیک کردم و رااااحت شدم

حاجی حال حال یه ایران بده،هر چی داشتیم و شکافتنش..🚶‍♀️ 
از اول که با چشم ضعیف متولد نمیشه. من خودم راهنمایی رفتم چشمم ضعیف شد و عینکی شدم و ۲۳ سالگی لازک کر ...

عزیزم نمرش بالاست قطعا تو یه سال اینجوری نبودن و اینکه معمولا از بچگی ضعیفن بعضی بچه ها تو فامیل داریم ما حالا هم نگران نباش خداراشکر سالمع میدونم سخته واسه یه مادر اما خداراشکر زود تشخیص دادی که طفلک بتونه راحت ببینه