2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😭 توروخدا بیاین. چکاپ چشم پزشکی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5042 بازدید | 50 پست
احتمالا شماهم ضعیفی داشتید و نمیدونستید و دیر فهمیدید

نه عزیزم. همسرمم میگه شاید خودت ضعیف بوده چشمات قبلش.

ولی من همیشه شاگرد اول بودم و ردیف آخر می‌نشستم چون قدم بلند بود. واضح میدیدم

توی راهنمایی تخته کمی تار بود برام و وقتی دکتر رفتم شماره چشمم هفتاد و پنج صدم بود و عینک داد بهم

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
عزیزم شماره چشمشون چند بود کلاس اول؟ الان چند شده؟ و چند سالشونه ببخشید انقد سوال میپرسم. نگرانم

عریزم کلاس اول که بود شماره چشماش یکیش ۱.۷۵ اون یکی هم فک کنم ۱.۲۵ اینا بود،عینکشُ مرتب زد،نزدیک تلویزیون نمی‌رفت ،تغذیه خوب داشت،الان ۳۳ سالشه،خودش بچه داره

شماره عینکشم همونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عریزم کلاس اول که بود شماره چشماش یکیش ۱.۷۵ اون یکی هم فک کنم ۱.۲۵ اینا بود،عینکشُ مرتب زد،نزدیک تلو ...

جدی چه خوب که بالا نرفت. خدا نگهدارشون باشه. 

دکتر گفت با افزایش سن و رشد کره چشم، شماره چشم هم بالا میره. برا همین استرس دارم 

ممنون عزیزم که جواب دادی. 

جدی چه خوب که بالا نرفت. خدا نگهدارشون باشه.  دکتر گفت با افزایش سن و رشد کره چشم، شماره چشم ه ...

خواهش میکنم عزیزم

نه اینجوریم نیست من داداش خودمو دیدم دیگه

بعدم ی دکتر ریگه ببرش ب نظرم

اگه تهرانی، یه دکتر کتانچی بود مطبش تو پاسداران بود،ولی الان رفته بیمارستان لبافی نژاد،تو کارش خیلی وارد بود،چند تا از آشنا هامون که کارشون گیر کرده بود رفته بودن پیشش مشکلشون حل شده بود.

خواهش میکنم عزیزم نه اینجوریم نیست من داداش خودمو دیدم دیگه بعدم ی دکتر ریگه ببرش ب نظرم اگه تهرا ...

آره عزیزم. یکی دو هفته دیگه میخوام ببرمش یه دکتر دیگه. اینی هم که بردم فوق تخصص چشم کودکان بود. ولی خیلی خشک و جدی بود. خانمم بود. البته تعریفشو شنیده بودم. 

توکل بر خدا. دعا کن معجزه‌ای رخ بده .. استرس دارم

آره عزیزم. یکی دو هفته دیگه میخوام ببرمش یه دکتر دیگه. اینی هم که بردم فوق تخصص چشم کودکان بود. ولی ...

انشاالله همه چیز ختم به خیر پیشه گلم

اگه دوست داشتی بیا بعدا بگو چی شد تو تاپیک

خواهش میکنم عزیزم نه اینجوریم نیست من داداش خودمو دیدم دیگه بعدم ی دکتر ریگه ببرش ب نظرم اگه تهرا ...

آره عزیزم. یکی دو هفته دیگه میخوام ببرمش یه دکتر دیگه. اینی هم که بردم فوق تخصص چشم کودکان بود. ولی خیلی خشک و جدی بود. خانمم بود. البته تعریفشو شنیده بودم. 

توکل بر خدا. دعا کن معجزه‌ای رخ بده .. استرس دارم

احتمالا شماهم ضعیفی داشتید و نمیدونستید و دیر فهمیدید

سلام عزیزم. میشه درخواست دوستی‌مو قبول کنید. یه سوال دارم در رابطه با پسرم.

انشاالله همه چیز ختم به خیر پیشه گلم اگه دوست داشتی بیا بعدا بگو چی شد تو تاپیک

سلام عزیزم. خوبی؟ طبق قولم اومدم تجربه‌م رو بگم. پسرمو امروز بردم پیش دکتر سلطان سنجری. نمره‌ش همون یک و یک و نیم بود. دکتر گفت نیاز نیست کار خاصی کنی. ده ماه دیگه بیارش ویزیت بشه برای کنترل.

و البته نگرانی منو دید گفت میخواد نمره‌ش در آخر برسه به هفت و هشت. هزار جور روش هست که میتونه اصلاح کنه بعد از ۱۸ سالگی.

خیلی پزشک متین و خوش برخورد و حاذقی بود و با حرفاش آرومم کرد. 

سلام عزیزم. خوبی؟ طبق قولم اومدم تجربه‌م رو بگم. پسرمو امروز بردم پیش دکتر سلطان سنجری. نمره‌ش همون ...

سلام گلم،ممنونم،شما خوبی؟

خب خداروشکر،دیدی بهت گفتم نگران نباش،آقا پسرت شبیه برادر منه،فقط باید مرتب عینکشو بزنه،مراقبت کنه به چشمش فشار نیاره،تغذیه خوب داشته باشه

بعد از ۱۸ سالگی ام که میتونه عمل کنه اگه دوست داشته باشه

خیلیم عالی😊😊😊

سلام گلم،ممنونم،شما خوبی؟ خب خداروشکر،دیدی بهت گفتم نگران نباش،آقا پسرت شبیه برادر منه،فقط باید مرت ...

فدات شم عزیزم. خیلی ممنونم که تجربه برادرتونو گفتین. خیلی امیدوار شدم. 

دکتر گفت نمره عینکش کمه و زدن یا نزدن عینک نقشی در کاهش یا افزایش نمره چشم نداره. میتونه برای فواصل دور و جزئیات مثل تلویزیون  و کلاس درس و... استفاده کنه. اگرم خودش دوست داره میتونه بزنه همیشه.

یه سوال دیگه عزیزم. برادرتون رشته‌ش چی بود و از نظر درسی چطور بودن؟ 

از طرفی دوست دارم پسرم مثل خودمون درس خون باشه از طرفی میگم به چشماش فشار نیاره درسو بیخیال بشه😅😁

انقد وسواسم رو این بچه نگو.