2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😭 توروخدا بیاین. چکاپ چشم پزشکی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5042 بازدید | 50 پست
الهی بمیرم براش. از در مطب اومدم بیرون گریه کردم. گفت مامان گریه نکن😭😭 خیلی ضعیفم در رابطه با پسرم ...

عزیزم حساس نشو خیلی ها میزنن خود من ۱۵ سال زدم از ۳ سالگی..خیلی شایع هست الکی تو دل بچه هم خالی نکن

حاجی حال حال یه ایران بده،هر چی داشتیم و شکافتنش..🚶‍♀️ 
الهی بمیرم براش. از در مطب اومدم بیرون گریه کردم. گفت مامان گریه نکن😭😭 خیلی ضعیفم در رابطه با پسرم ...

منم همینم حق داری ولی کارت درست نیست خدا را هزار بار شکر که سالمه و هیچ مشکلی نداره قوی باش. همین الان برو باهاش بازی کن

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دست خودم نیست. نمیدونم چه کار کنم. شماره چشم پسرای شما چند بود؟ الان چنده و چندسالشونه؟

الان میرن کلاس اول.اولش نیم و یک بود.

ولی الان بیشتر شده ۲شده

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

الان میرن کلاس اول.اولش نیم و یک بود. ولی الان بیشتر شده ۲شده

چند سالگی عینکی شدن؟ راستی خودشون گفتن که خوب نمیبینم یا شما همینحوری چکاپ بردین؟

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
گفتم عزیزم از ۵سالگی. بردم‌سنجش بینایی متوجه‌شدم

حواس ندارم از استرس. مرسی عزیزم.

برا منم دعا کن.

من تصمیم گرفتم یه دکتر دیگه هم ببرم محض اطمینان. آخه پسرم شکایتی نداره از ضعیفی. نمیدونم چرا علامتا رو همکاری نمیکرد خوب

عیبی نداره ک عزیزم عینک خیلی ام خوبه شما یا همسرتون عینکی هستید؟

همسرم نه اصلا. تو خونوادشون یک نفرم عینکی ندارن

خودم از راهنمایی عینکی شدم. ثابت که شد عمل لازک انجام دادم. ولی آخه پسرم ۵ سالشه دارم دیوونه میشم میترسم شماره چشمش هی بالا بره. 

همسرم نه اصلا. تو خونوادشون یک نفرم عینکی ندارن خودم از راهنمایی عینکی شدم. ثابت که شد عمل لازک انج ...

نه نگران نباش،اگه مراقبت کنی بالا نمیره 

برادر من از کلاس اول چشماش ضعیف شد و عینکی شد تا الانم عینک داره،چون دائم عینک زده و مراقب بوده شماره چشمش بالا نرفته

تازه  پسرت با عینک خیلی ام با نمک میشه🤗🤗

دق کردن نداره مرض لاعلاج که نیست 

۱۸سالش شد میتونه عمل کنه

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

نه نگران نباش،اگه مراقبت کنی بالا نمیره  برادر من از کلاس اول چشماش ضعیف شد و عینکی شد تا الان ...

عزیزم شماره چشمشون چند بود کلاس اول؟ الان چند شده؟ و چند سالشونه

ببخشید انقد سوال میپرسم. نگرانم

گلم متاسفانه ضعیفی چشم ارثی هست.ولی حتما عینک را بزن که ضعیفیش بالا نره.واس مدرسه هم واسش بند عینک ب ...

بله عزیزم دکترم گفت چون خودم عینکی بودم این اتفاق افتاده. ولی پسرم فقط ۵ سالشه. من راهنمایی عینکی شدم. این اذیتم میکنه.

دق کردن نداره مرض لاعلاج که نیست  ۱۸سالش شد میتونه عمل کنه

میترسم الان که پنج سالشه نمره‌ش یک هست تا اون موقع خیلی بالا بره.

دکتر گفت ۶ ماه دیگه بیار اگه بالاتر رفته بود یه قطره میدم که دو سال باید استفاده کنید تا بالا نره.