2777
2789
عنوان

آش رشته

92 بازدید | 11 پست

تاپیک زدم آش برای ۴۰،۵۰ نفر کاسه کوچیک برای مدرسه دخترم

نوشتن ۵ کیلو رشته!!

۲ کیلو نخود

۲ کیلو لوبیا ۲،۳ کیلو عدس!

یکی نیست بگه نمیدونید خب نظر ندید بهتره!

به هر کسی گفتم خندید

گفت این که برای ۱۰۰ نفر میشه

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

برای آش رشته ۴۰–۵۰ کاسه کوچک (مدرسهای):

حبوبات:

• نخود: ۴۰۰ گرم
  • لوبیا چیتی: ۴۰۰ گرم
  • عدس: ۳۰۰–۴۰۰ گرم

سبزی آش:

• ۴.۵ تا ۵ کیلو سبزی آش

رشته آش:

• ۱.۲ تا ۱.۵ کیلو

پیاز و سیر:

• پیاز: ۳ کیلو
  • سیر: ۲ بوته (اختیاری)

چاشنی:

• نمک، فلفل، زردچوبه
  • نعنا خشک: ۵۰–۷۰ گرم

کشک (اختیاری):

• ۱ تا ۱.۲ کیلو (بهتره جدا سرو بشه)

آب:

• ۱۲ تا ۱۴ لیتر

نکات مهم:

• حبوبات از شب قبل خیس بخورن.
  • رشته رو آخر کار و کمکم اضافه کن.
  • برای مدرسه آش خیلی غلیظ نشه.
این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡
برای آش رشته ۴۰–۵۰ کاسه کوچک (مدرسهای):حبوبات: نخود: ۴۰۰ گرم لوبیا چیتی: ۴۰۰ گرم عدس: ۳۰۰–۴۰۰ گرم سب ...

ممنون عزیزم

این کاملا درسته

دیروز به هر کسی گفتم ب ای ۴۰ نفر ۲ کیلو از هر قلم حبوبات باید بریزم دلشو گرفت خندید

گفتن ۲ کیلو از هر قلم تا ۲۰۰ نفر جوابه تازه آش پر ملات

دستتون درد نکنه

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=404129900]برای آش رشته ۴۰–۵۰ کاسه کوچک (مدرسهای):حبوبات: نخود: ۴۰۰ گرم لوبیا چیتی: ۴۰۰ گرم عد ...

قربونت عزیزم

منم تجربه ای ندارم از هوش مصنوعی پرسیدم

این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡
[QUOTE=404129941][QUOTE=404129900]برای آش رشته ۴۰–۵۰ کاسه کوچک (مدرسهای):حبوبات: نخود: ۴۰۰ گرم لوبیا ...

خیلی محبت کردی

همیشه هر سوالی دارم از اینجا میپرسم

از این به بعد از هوش مصنوعی میپرسم 👌

تاپیک قبلیت خوندمیکی نوشته بود ی لیوان حبوباتیکی هم نوشته بود نخود و لوبیا باهم ۲کیلوکسی نگفته بود ۲ ...

نمیدونم کالا شاید اشتباه خوندم

یعنی تا حالا هر چقد راهنماییتون کردن تو نی نی سایت کشککککککککک😆

😆😆😂😂😂😂😂😂😂

سر و ته منو بزنی بازم از اینجا سوالامو میپرسم

یه کاربری داشتم رمزشو یادم رفته

یعنی میخواستم سرمو بخارونم از نینی سایت سوال میپرسیدم که آیا الان سرمو بخارونم مشکلی نداره؟ 😂😂😂😂

تاپیک قبلیت خوندمیکی نوشته بود ی لیوان حبوباتیکی هم نوشته بود نخود و لوبیا باهم ۲کیلوکسی نگفته بود ۲ ...

۵ بسته رشته هم نخوندی ؟!

رفتم آش و حلیم پرسیدم گفت نهایتا یه بسته