2777
2789
عنوان

رفتار شوهرم چرا اینجوریه؟😐

398 بازدید | 14 پست

سلام..من عقدم شوهرم با من خیلی رفتار خوبی داره باهم میخندیم شوخی می کنیم اصلا انگار کنار من شبیه یه بچه پنج ساله اس ولی وقتی تو جمع خانواده خودش هستیم رفتارش تغییر می کنه حتی لبخند هم نمیزنه من اگر یه چیز خنده داری بگم هیچ واکنشی نشون نمیده اونجا خیلی حس اضافه بودن بهم دست میده چیکار کنم من؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تروخدا مث من سر این چیزا باهاش بحث نکنی گه دوروز دیگ ازت سرد بشه..اوت هیچیش نیست فقط مثل شوهر من سرسنگینه

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛

داشتیم تو فامیل تو خانوادشون معمولا ی ابهت خاصی داشته بجز با پدرش با همه سرسنگین بوده 

ولی پیش خانومش خیلی خوب و شوخه

اگه نظرت با من متفاوته و دنبال اینی فقط با یکی دعوا کنی منو ریپلای نکن دوست عزیز من میام اینجا یکم از استرسام فاصله بگیرم نیاز ب یکی دیگه ندارم   خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌😊اگه امضامو خوندی یه صلوات برای آرزوم بفرست رفیق♥دمت گرم

بهش بگو که نیاز دارم تو خونتون هوامو داشته باشی تا احترام بالا برع همونطور ک میبینی من خونمون چقدر هواتو دارم بعد هربار که انجام داد بعدش کلی ازش تعریف کن اینقد ذوق میکنه ک دیگه اونجا همه کار برات میکنه

من بودم میگفتم چرا جلو مامانت اینا یبوست میگیری🤣

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁