2777
2789
عنوان

در جواب دخترم که پرسید چرا مرا به دنیا آوردی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1896 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلوپ نمیرم مریم جون خیلی هم دعوت شدم فقط کلوپ تهمینه جان و شیرین جان میرم واسه ختم قران همین
خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم
میدونم عزیزم همینجوریشم کلی تهمت میزنن بهم بعضی ها که میدونن کمتر میام راحت ترم روزای قبل بیشتر بودم اما از دیروز کمش کردم اینجوری بهتره زیاد تو نی نی سایت نباشم
خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم
مامان ترانه جون
نباید به این مسائل اهمیت بدی عزیزم
من دیروز یه تاپیک زدم چند دقیقه بعد تاپیک خودم رو یکی دوباره همونطور کپی کرده بود
تازه طلبکار هم بود وقتی بهش گفتم من قبلا اون رو زدم
اینجور مسائل زیاده
واقعا اخلاق بعضیها تاسف آور هستن