2777
2789
عنوان

در جواب دخترم که پرسید چرا مرا به دنیا آوردی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1896 بازدید | 74 پست
من واسه یه کی از دوستان ایمیل کردم (وی پی ان ) همینجوری فقط چون دوسش داشتم متوجه شدم که ایمیلش پسرونه هست به شوخی گفتم فلانی ایمیلت پسرونه هستش ناقلا همین

پری شب امده میگه مامان ترانه گیرت اوردم تو جی میل عکس پسر رو جی میلت بود

در حالی که بخدا من اصلا جی میل ندارم یاهو دارم هیچوقت هم عکسم رو نمیذارم

ما شدیم آقای ترانه یه خورده گریه کردم اما گفتم دیگه کمش میکنم فقط میرم کلوپ جهت ختم قران عزیزیم
خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه من یه دوست جونی اینجا دارم مرضیه مامان امیر حسین با هم با تل در ارتباط هستیم امد و ضایع کرد همشون رو

کلی دلم خنک شد
خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم
عزیزیم من بچم مریض هستش دیروز فهمیدم گوش راستش عفونت کرده التهاب داره بردمش دکتر چند روز میشه تب میکنه هر شب با زور شیافت و استامینیفون تب رو میارم پایین

طفلی بچم فکر میکردیم از دندونشه داره میزنه بیرون تا دیروز فهمیدیم البته تقصیر شوهرم بود والا زودتر برده بودمش دکتر

منم مجبور بودم 11 استامینیفون بدم 4 ساعت بعد یعنی 3 شب بیدار بشم واسه سربت تب بر که بهش بدم معمولا هم یاعت 1-2 میخوابیم میومدم تا 3 تو نی نی سایت

ولی فهمیدم اینایی که اونوقت میان همشون پسرن
اره عزیزیم ما مستاجریم شوشو هم شغل آزاد داره خودمم خونه دارم

یه کم پول داشتیم گفتیم شاید خدا کرد و رفت بالا ما هم بهآرزو خونه دار شدن برسیم
خوش بحالت خیلی خوبه منم یه دوست جونی دیگه اینجوری دارم که از یه شهر هستیم هم ربونم هستیم ما کرد هستیم عزیزیم

الان آمریکا رفته واسه تحصلات شوهرش