0farzaneh0 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 1627 عنوان دوره مانتودوزی خوب سراغ دارین؟؟ 741 بازدید | 15 پست سلام بچه ها .من به خیاطی علاقه دارم و میخوام دوره مانتودوزی رو شروع کنم .راستی من مبتدی امبنظرتون موفق میشم؟باید قبلش دوره ای شرکت کنم؟🥺🥺ولی شهر ما دوره مانتودوزی اموزش نمیدن.مجازی میتونم شرکت کنم؟ اگه سراغ دارین بهم معرفی کنین ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌 1401/03/21 | 13:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adrinaa عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 1374 دوره مانتو دوزی نداریمکلاس خیاطی هست که از مبتدی تا پیشرفته آموزش میدن.
نائنگی_میقولی عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 2880 میخای کار کنی یا برای خودت بدوزی؟ اینقد منو با یه کاربر دیگه اشتباه نگیرید
0farzaneh0 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 1627 میخای کار کنی یا برای خودت بدوزی؟ اول برای خودم بدوزم عزیزمبعد ادامه بدم و وارد باز کار شم😊🤗خیلی دوس دارم مستقل شم ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌
dhoop عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 4173 وای منم خیلی دوس دارم برای خودم کلی چیز بدوزمو کیف کنم🥺ولی اصلن هنر ندارم توهنر صفرممیتونم موفق بشم ینی؟بعدم کامل برو یاد بگیر دیگ.ازمبتدی تاپیشرفته اندکی صبر...🤍🌱
نائنگی_میقولی عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 2880 اول برای خودم بدوزم عزیزم بعد ادامه بدم و وارد باز کار شم 😊🤗خیلی دوس دارم مستقل شم اها چون گفتم اگه برای خودت میخای تو اینستا یعالمه پیج هست بدون الگو اموزش میدن کارت راه میفته اینقد منو با یه کاربر دیگه اشتباه نگیرید
0farzaneh0 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 1627 وای منم خیلی دوس دارم برای خودم کلی چیز بدوزمو کیف کنم🥺ولی اصلن هنر ندارم توهنر صفرممیتونم موفق بش ... 🥺منم عین توام عزیزم میخوام از الان شروع کنم .میدونم موفق میشیم اگه پشتکار داشته باشیم ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌
0farzaneh0 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 1627 وای منم خیلی دوس دارم برای خودم کلی چیز بدوزمو کیف کنم🥺ولی اصلن هنر ندارم توهنر صفرممیتونم موفق بش ... 🥺منم عین توام عزیزم میخوام از الان شروع کنم .میدونم موفق میشیم اگه پشتکار داشته باشیم ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌
0farzaneh0 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 1627 اها چون گفتم اگه برای خودت میخای تو اینستا یعالمه پیج هست بدون الگو اموزش میدن کارت راه میفته عزیزم میشه پیجا رو بهم بدیدوس دارم برای خودم بدوزم ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌
0farzaneh0 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 1627 اها چون گفتم اگه برای خودت میخای تو اینستا یعالمه پیج هست بدون الگو اموزش میدن کارت راه میفته میشه پیجا رو بهم بدی عزیزمدوس دارم برای خودم بدوزم😍😍 ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌
dhoop عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 4173 🥺منم عین توام عزیزم میخوام از الان شروع کنم .میدونم موفق میشیم اگه پشتکار داشته باشیم من فلا شرایطشو ندارم یه چن ماه دیگ حتمن ی فکری براش میکنم ولی خیلی میترسم.از برش زدنو الگو کشیدنو ایناش میترسم ازپسش برنیام.سخته😢 اندکی صبر...🤍🌱
نائنگی_میقولی عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 2880 عزیزم میشه پیجا رو بهم بدی دوس دارم برای خودم بدوزم Real_khanomi هست تو فالویینگاش بگردی فک کنم مث پیج خودش فالو داشته باشههشتگ خیاطی بدون الگو هم سرچ کن اینقد منو با یه کاربر دیگه اشتباه نگیرید
mona1399 عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 891 اول باید دوره نازکدوز بری.بعد هر دوره ای ک دوس داشتی شرکت کنیدوره های معصومه محمدی خوبن فک کنم.دوخت برتر .تو اینستا بزن میاد
0farzaneh0 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 1627 من فلا شرایطشو ندارم یه چن ماه دیگ حتمن ی فکری براش میکنم ولی خیلی میترسم.از برش زدنو الگو کشیدنو ای ... 😞😔من در حال طلاق گرفتنم .ایقد نامزدم منو کوچیک کرد که اعتماد بنفسم اومد پایین.ولی میخوام شروع کنم تا موفق بشم توو شهرمون ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌
0farzaneh0 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 1627 Real_khanomi هست تو فالویینگاش بگردی فک کنم مث پیج خودش فالو داشته باشه هشتگ خیاطی بدون الگو هم سرچ ... مرسی عزیزدلم ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌