2777
2789
عنوان

دوره مانتودوزی خوب سراغ دارین؟؟

741 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها .من به خیاطی علاقه دارم  و میخوام دوره مانتودوزی رو شروع کنم .راستی من مبتدی ام

بنظرتون موفق میشم؟باید قبلش دوره ای شرکت کنم؟

🥺🥺ولی شهر ما دوره مانتودوزی اموزش نمیدن.مجازی میتونم شرکت کنم؟ اگه سراغ دارین بهم معرفی کنین

ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخای کار کنی یا برای خودت بدوزی؟ 

اول برای خودم بدوزم عزیزم

بعد ادامه بدم و وارد باز کار شم

😊🤗خیلی دوس دارم مستقل شم

وای منم خیلی دوس دارم برای خودم کلی چیز بدوزمو کیف کنم🥺ولی اصلن هنر ندارم توهنر صفرم‌میتونم موفق بشم ینی؟

بعدم کامل برو یاد بگیر دیگ.ازمبتدی تاپیشرفته

اندکی صبر...🤍🌱

اول برای خودم بدوزم عزیزم بعد ادامه بدم و وارد باز کار شم 😊🤗خیلی دوس دارم مستقل شم

اها چون گفتم اگه برای خودت میخای تو اینستا یعالمه پیج هست بدون الگو اموزش میدن کارت راه میفته

اینقد منو با یه کاربر دیگه اشتباه نگیرید  
وای منم خیلی دوس دارم برای خودم کلی چیز بدوزمو کیف کنم🥺ولی اصلن هنر ندارم توهنر صفرم‌میتونم موفق بش ...

🥺منم عین توام عزیزم 

میخوام از الان شروع کنم .میدونم موفق میشیم اگه پشتکار داشته باشیم

وای منم خیلی دوس دارم برای خودم کلی چیز بدوزمو کیف کنم🥺ولی اصلن هنر ندارم توهنر صفرم‌میتونم موفق بش ...

🥺منم عین توام عزیزم 

میخوام از الان شروع کنم .میدونم موفق میشیم اگه پشتکار داشته باشیم

اها چون گفتم اگه برای خودت میخای تو اینستا یعالمه پیج هست بدون الگو اموزش میدن کارت راه میفته

عزیزم میشه پیجا رو بهم بدی

دوس دارم برای خودم بدوزم

میشه پیجا رو بهم بدی عزیزم

دوس دارم برای خودم بدوزم😍😍

🥺منم عین توام عزیزم  میخوام از الان شروع کنم .میدونم موفق میشیم اگه پشتکار داشته باشیم

من فلا شرایطشو ندارم یه چن ماه دیگ حتمن ی فکری براش میکنم ولی خیلی میترسم.از برش زدنو الگو کشیدنو ایناش میترسم ازپسش برنیام.سخته😢

اندکی صبر...🤍🌱

عزیزم میشه پیجا رو بهم بدی دوس دارم برای خودم بدوزم

Real_khanomi هست تو فالویینگاش بگردی فک کنم مث پیج خودش فالو داشته باشه

هشتگ خیاطی بدون الگو هم سرچ کن

اینقد منو با یه کاربر دیگه اشتباه نگیرید  
من فلا شرایطشو ندارم یه چن ماه دیگ حتمن ی فکری براش میکنم ولی خیلی میترسم.از برش زدنو الگو کشیدنو ای ...

😞😔من در حال طلاق گرفتنم .ایقد نامزدم منو کوچیک کرد که اعتماد بنفسم اومد پایین.ولی میخوام شروع کنم تا موفق بشم توو شهرمون