2777
2789
عنوان

دوازدهمیا بیان کمکک 😅فارسی نهایی

253 بازدید | 24 پست

سلام به کاربران خوب نی نی سایت بچه ها من ازتون یک سوال داشتم برای امتحان نهایی فارسی 

؟چیا میاد بیشتر تو امتحان؟

بعد اینکه شعر میاد توش ؟یعنی معنی بیت میاد فقط 

یا میگه کلاً فلان شعر را از حفظ بنویس؟

شنیده بودم حفظه کامله شعرو برا نهایی حذف کردن درسته؟اگه نه میدونین چن نمرس

بعد کلا سخت میگیرن یا اسون؟

اگر تجربه ای در این زمینه دارین ممنون میشم از راهنماییتون♡

بدترین نوعِ دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره!میشوره میذارتت کنار اما تو تازه نوشتی،اختزام خوذتو نکه داز..!:/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرایه های شعر ها معنی شعر ها میاد

زمان ما که حفظ شعر هم داشتیم مثلا چند بیت از یه شعری رو نمیداد یا نصفه میداد ما کاملش میکردیم 

آسونه من ۲۰ شدم

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

فقط الومدم بگم خداروشکر ک تموم شد اون دورانم بارم بندی نداری مگ 

سایتارو سرچ میکنم هرکی یچیز میگه تو یگی میشه شعر حفظی میاد بعد میبینم تو نمونه سوالا نیست

بدترین نوعِ دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره!میشوره میذارتت کنار اما تو تازه نوشتی،اختزام خوذتو نکه داز..!:/
من فلن جرعت نکردم برم سمتش😭😭😭😂😂😂😂

منمممم😂😂😂😂✌✌✌

آرایه های شعر ها معنی شعر ها میاد زمان ما که حفظ شعر هم داشتیم مثلا چند بیت از یه شعری رو نمیداد یا ...

برا کِی بوده؟

من‌ دوازدهمی نیستم ولی از نت بارم بندی امتحان رو پیدا کن نظام قدیم ۸ نمره درک مطلب و معنی شعر و و ...

خیلی ممنون باشه الان دوباره میسرچم

دوستم شعرای ترم دومم فقط حفظ باشم بازم نمیدونم

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
دبیر ما ک خیلی ترسوند مارو🥲😂💔💔

برا ما دیگه چنان براش مهم نبود اصلا درس نمیداد میگفت خودتون بخونین:/

نمیدونم چرا به معلمی علاقه پیدا کردم....

دوستم شعرای ترم دومم فقط حفظ باشم بازم نمیدونم

سرچ کردم زده حفظ شعر ۱.۵ نمره

خب میشه اینو بیخیالش شد🙂😂😂