دوستان مگه مدرسه دولتی طبق قانون رایگان نیست ؟ و ما فقط پول کتاب ک ثبت نامی هست با ده تومن پول بیمه پرداخت کنیم پس چرا مدرسه ها کاملا اختیاری هر کدوم یه مبلغ ب اسم تبت نام میگیرن؟ کن یا زیادش مهم نیست ،میگم آخه زوره حتی اگه هزار تومان باشه ،،گفتمچرا گفت خرابی کولر و تعمیرات!!!!مگه میشه بعد اعتراض هم دارن ب حق حقوقشون
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دبستان 300 تا 350 بود پارسال اگه هم یکی میخواست بچشو دولتی بفرسته که از خونش فاصله داره رشوه میده تا ثبت نامش کنن یا پول میده بنگاه براش قولنامه بنویسن
امسالو نمیدونم حتما 400 به بالاست
خدایا میشه سال99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
اره خدا خیرشون نده از ما هم میخان ۴۰۰ جدا از هزینه کتاب و بیمه بگیرن
خب باید ندیم ،،،من گفتم شنبه میرم میگم پس بنویسید فاکتورش کنیک بابت چی گرفتین ،اخه خودشون سر خود مینویسن کمک ب مدرسه و اختیاری
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بله ی هزینه بابت کمک مردمی میگیرن برای همین کارا که گفتن حالا بسته ب مدرسه و منطقه ش کم و زیاد میشه
خب نوشته غیر قانونی هست از هر دانش آموز اینقدر میدونی چقدر میشه
دیگه کاملا دارن دارمد زایی میکنن ،،،خب به کاری کنید گزارش بدید یا فاکتور بگیرید نشون بدید
عزیزم مدرسه مجبوره. باید هزینه های مدرسه رو یه جوری در بیارن دولت هیچ کمکی نمی کنه پس مجبورن از اول ...
نه عزیزم طلق قانون پرداخت میشو تازه خیرین مدرسه و کاهی هیئت امنا همهستن
قانون اگر دقیقا این باشه، میتونید تخلف مدرسه رو اطلاع بدید ولی دیگه واقعا ۳۰۰-۴۰۰تومن برای کل سال ت ...
گفتم ب زیاد و کمی نیست ،این حق هر بچه ایرانی هست ک رایگان تحصیل کنه،،،بعدم برا من و شما پنجاه تومن چیزی نیست برای یکی دیگه چی؟ چون من دارم اون ب درک؟ بعدم از هر بچه پونصد حساب مچقدر میشه راحت از کنار اعداد رد نشید ن
درسته بر خلاف اعلامشون حرف میزنن ولی یه کمی کمک کردنم ایراد نداره خوب بالاخره خود بچه هامون استفاده ...
ولی اختیاری نه اجباری ک