2777
2789
عنوان

چقدر هوا خنک شده یخ‌کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 83 پست
من‌مازندارنم یعنی من خودم‌میدونم دردم ببشتر از استرس و عصبانیت هست چون این‌مدت خیلی فشار روحی روم بو ...

درست میشه.روزی دست خداست.با عصبانیت کار درست نمیشه. صبر کن.به خودت و شوهر و بچه هات ظلم نکن.درست میشه.اکثر ما این روزهای سخت و مریضی و بی پولی رو‌گذروندیم ولی به وقتش خدا دست بنده ها رو میگیره صبر کن.ناامید نباش اگه میخوای خدا کمکت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مممون کاندس جون اسمت یادم‌میمونه دوست خوبم‌ممنون به خاطر همدردی و دلگرمیت❤❤

فدات عزیزم.ان شالله به همین زودیا بیای و خبر از حل مشکلاتت بدی.ان شالله سایه آت رو سر بچه هات باشه و عروس و دومادشون کنی.عروسیشونم منو دعوت کنی کاندس بیارم برات😁😁😘😘😘😍♥️

درست میشه.روزی دست خداست.با عصبانیت کار درست نمیشه. صبر کن.به خودت و شوهر و بچه هات ظلم نکن.درست میش ...

نه عزیزم من خودم پیشنهاد دادم طلا میفروشم‌شوهرم موافق نبود دوست ندارم عصبانیت شوهرمو ببینم یا بچه اام چیزی خواستن بگم‌ندارم‌واقعا سخته برام هیچوقت هیچی برا خودم نمیخوام فقط بچه هام‌شاد باشن شادی حق بچه ها هست واقها چون خودم دوران کودکی سختی داشتم دلم‌نمیخواد بچه هامم اینجوری بشن  حتی خودم مریضم بیشتر برای اینکا برا خودم نگران باشم نگران اینم اگ‌یک روز من نباشم بچه هام‌چی میشن بعدش گریم‌میگیره و از خدا میخوام‌انقد باشم‌ک مستقل شدن اون هارو بیین و محبتشون از طرف من کامل شده باشه بازم مرسی کاندس جونم ببخشید وسط تاپیکت درد دل کردم شرمنده ام ابجی گلم💖

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
برای مسافرت شمال چه ماهیش مناسبه عزیزم؟؟از نظر اب وهوایی

همه فصلاش قشنگه بهار که عالیه تابستون توی ییلاقات و دریا عالیه پاییز با اون رنگای زرد و نارنجی درختا خوشگله زمستون هم ییلاقات واسه برف بازی حال میده 

جیزز کرایست