2777
2789

لخته خون ایجاد میشه میره سمت قلب و ریه 

امپول میزنن خون رقیق بشه از لختگی جلوگیری بشه

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازعواقب عوارض عمل جراحی و داروها و آمپول بیحسی بیهوشی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

من بعد از زایمانم پرهاکلامپسی شدم وابم ازمایش گرقتن و در شرف امبولی بودم

بی قراری دست و پا داشتم مثل زمانی که خیلی خوابت میاد و کلافه ای،تنگی نفس وخفگی

خیلی بد بود

کلی بهم هپارین تزریق کردن

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
فشارت بالا بود؟دفع پروتیین هم داشتی قبل زایمان؟

من توی بارداری مسمومیت داشتم و خارش و ورم شدید،اینکه میگم خارش خدا نصیب گرگ بیابونم نکنه با کورتون کنترل نمیشد

بعد از سزارینم خونریزی شدید کردم و فشار خونم رفت بیست و هفت

خلاصه ای سی یو بستری بودم و هزار تا بلا سرم اوردن تا نمیرم

راستی انزیم کبدم دلیل همشون بود

اوووو چقد سختی کشیدی🥺

از اون بدتر پسرم هفت ماهش بود بازم باردار شدم از ترس اینکه نمیرم گفتم باید سقطش کنم،عذاب وجدانی که تا الان دارم به یدک میکشم با خودم

سقطم از رایمانم بدتر بود اونقدر حالم بد بود و بدنم اسیب دید که از نظام پزشکی بالا سرم مامور فرستادن(یه ماما دیواره های رخم رو پاره کرده بود)

از اون بدتر پسرم هفت ماهش بود بازم باردار شدم از ترس اینکه نمیرم گفتم باید سقطش کنم،عذاب وجدانی که ت ...

یا خدا

دیگه عذاب وجدان فایده نداره 

شده دیگه

برای سلامتی خودت بوده وگرنه انقد راحت سقط انجام نمیدن