2777
2789
عنوان

چقدر هوا خنک شده یخ‌کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما یه سوال دارم من‌کمرم و زانومو گردنم‌انقد درد میکنه ک‌نگو رحمم انگاری درد میکنه سینمم درد میکنه اصلا یه حال بدی ددرم‌ک‌نگو بیحال بی جون هیچی خوش حالم‌نمیکنه چمه به نژرتون خودم حس‌میکنم افسردگی‌گرفتم توتنم انقد درد کسی تجربه داره

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
مرسی دوست جونم تو و خدا دعا کن برام بچه اام گناه دارن😔😔😭😭

خوب میشی نگران نباش.ت. که از منم ترسوتر هستی.توکل به خدا کن.چیزی نیست.خدا هیچوقت بنده هاشو تنها نمیزاره. اگه قابل باشم حتما دعات میکنم عزیزم🌹

شاید سرما خوردی یا عفونت کرده بدنت

البته بگم عفونت رحم داشتم دارم دارومیخورم ولی اصلا بهتر ک نمیشم بدترم میشم‌باز میگم شاید از کمبود ویتامین باشه دیشب ویتامین دی خوردم امروز کم‌خونی ولی خیلی درد دارم😔😔

خوب میشی نگران نباش.ت. که از منم ترسوتر هستی.توکل به خدا کن.چیزی نیست.خدا هیچوقت بنده هاشو تنها نمیز ...

مرسی عزیزم‌من ک‌همین الانم بمیرم راحت میشم ولی بچه هام 😞😞😞😞هیچکی نیست یه لیوان اب دستشون بدا هرچند منم ک‌هستم به دردشون نمیخورم خیلی دعواشون میکنم

البته بگم عفونت رحم داشتم دارم دارومیخورم ولی اصلا بهتر ک نمیشم بدترم میشم‌باز میگم شاید از کمبود وی ...

دکتر رفتی؟طب سنتی برو.اونم خوبه.کدوم شهری؟یه دکتر طب سنتی خوب گرگان معرفی کنم میتونی بری.خیلی تعریفش رو شنیدم 

دکتر رفتی؟طب سنتی برو.اونم خوبه.کدوم شهری؟یه دکتر طب سنتی خوب گرگان معرفی کنم میتونی بری.خیلی تعریفش ...

من‌مازندارنم یعنی من خودم‌میدونم دردم ببشتر از استرس و عصبانیت هست چون این‌مدت خیلی فشار روحی روم بود پسرم بیمازی اسم گرفت با برادرشوهرم سر خونه به مشکل خوردیم خودم‌مریض شدم صاحب کار شوهرم‌پول نمیده هزار تومن تو کارتش نیست 

مرسی عزیزم‌من ک‌همین الانم بمیرم راحت میشم ولی بچه هام 😞😞😞😞هیچکی نیست یه لیوان اب دستشون بدا هرچ ...

ان شالله باشی بالای سرشون.منم چند سال پیش یه دکتری بهم گفت سرطان معده داری داشتم دیوونه میشدم .چند روز زندگیم جهنم بود.تا اینکه رفتم یه دکتر دیگه و گفت میکروب معده داری فقط.خوب میشی ان شالله.خدا بزرگه .ناامید نباش. 

ان شالله باشی بالای سرشون.منم چند سال پیش یه دکتری بهم گفت سرطان معده داری داشتم دیوونه میشدم .چند ر ...

خداروشکر توکل به خدا من الان تقریبا ده ماهه کارم حرص خوردنه دیگ فردا گقتم ببرم طلا بفروشم چون هیچی پول نداریم خدا لعنت کنه صاحب کارشو کلی بدهکاره نمیده اونوقت من باید ببرم‌طلامو ک گذاشتج برا روز مبادا بفروشم