پنجره بازه نشستم جلوی پنجره نسیم خنک میزنع.یخ کردم.چند روز پیش از گرما کولر زدیم ولی الان چند روزه هوا خنک.پنکه هم نیازی نیست.من از گرما و شرجی متنفرم😵😵😵شر شر عرق بریزیم
دکتر رفتی؟طب سنتی برو.اونم خوبه.کدوم شهری؟یه دکتر طب سنتی خوب گرگان معرفی کنم میتونی بری.خیلی تعریفش ...
منمازندارنم یعنی من خودممیدونم دردم ببشتر از استرس و عصبانیت هست چون اینمدت خیلی فشار روحی روم بود پسرم بیمازی اسم گرفت با برادرشوهرم سر خونه به مشکل خوردیم خودممریض شدم صاحب کار شوهرمپول نمیده هزار تومن تو کارتش نیست
مرسی عزیزممن کهمین الانم بمیرم راحت میشم ولی بچه هام 😞😞😞😞هیچکی نیست یه لیوان اب دستشون بدا هرچ ...
ان شالله باشی بالای سرشون.منم چند سال پیش یه دکتری بهم گفت سرطان معده داری داشتم دیوونه میشدم .چند روز زندگیم جهنم بود.تا اینکه رفتم یه دکتر دیگه و گفت میکروب معده داری فقط.خوب میشی ان شالله.خدا بزرگه .ناامید نباش.
ان شالله باشی بالای سرشون.منم چند سال پیش یه دکتری بهم گفت سرطان معده داری داشتم دیوونه میشدم .چند ر ...
خداروشکر توکل به خدا من الان تقریبا ده ماهه کارم حرص خوردنه دیگ فردا گقتم ببرم طلا بفروشم چون هیچی پول نداریم خدا لعنت کنه صاحب کارشو کلی بدهکاره نمیده اونوقت من باید ببرمطلامو ک گذاشتج برا روز مبادا بفروشم