2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جورایی میشه گفت وضعیت ما بهتره اون شغل نداره صفره نه خونه نه ماشین نه هیچی نداره  منم یکی ...

بنظرت یک دلیل که میگی پدر مادرش راضی ان با ازدواج شما تازه اگر راست گفته باشه 

این نیست که وضع مالی شما بهتره 

بعدم وقتی با حقوق چند ماه میخواد خونه اجاره کنه چجوری میتونه سرو سامون بدا به خونه و خرج خونه کنه 

منطقی نیستااااا

بی شهادت مرگ باخسران چه فرقی میکند؟
بنظرت یک دلیل که میگی پدر مادرش راضی ان با ازدواج شما تازه اگر راست گفته باشه  این نیست که وضع ...

بعدم هنوز نیومده بخاطر اینکه مادرت تورو دوس داره وآیندت براش مهمه اینقدر توهین میکنه به مادرت ازدواج کردی صد در صد باید قید خونوادتو بزنی شک نکن 

آیا کسی که دوساله توی اینستا آشنا شدی ارزش داره با خونوادت معامله اش کنی

بعدم هنوز نیومده بخاطر اینکه مادرت تورو دوس داره وآیندت براش مهمه اینقدر توهین میکنه به مادرت ازدواج ...

فکر کنم من زیاد حرف زدم دیگه مزاحمت نمیشم خواهری 

شی هنه خوش

بعدم هنوز نیومده بخاطر اینکه مادرت تورو دوس داره وآیندت براش مهمه اینقدر توهین میکنه به مادرت ازدواج ...

درواقع نه ولی دختر ساده ای ام دلم میترکه که با خانواده ام خوب نیس و گفته باید قیدشونو بزنی💔

کاش سنگ بودم یا حافظه پاک میشد 

با خانواده اش چندباری حرف زدم اونا راضین خیلی ممنونم لطف کردین گلی شبت بخیر 🙏🌱

خانواده خودت مهم ترن باید راضی باشن والبته خیلی خیلی خیلی خیلی سعی کن عاقل باشی و تصمیم بگیری نه احساسی بعضی از تصمیم های اشتباه رو نمیشه جبران کرد

خوآهر چجوری بعدش حالم خوب میشه؟ تجربه داری حرف بزن یکم باهام لطفا 🥺🙏

من خیلی دیدم شرایط بدتر از تو تموم کردن مشکلی براشون پیش نیومده زندگیشون برگشته به روال عادی

خوآهر چجوری بعدش حالم خوب میشه؟ تجربه داری حرف بزن یکم باهام لطفا 🥺🙏

گلم خوب میشه دوسال ک چیزی  نیس بیشتر از اونم ک باشه بازم ادم فراموش میکنه. یک اینک به ویژگیهای بد اون طرف فکر کن و اینک اگر باهاش میموندی آیندت و زندگی متاهلیت چه شکلی میشد. الان همه دخترها ک متاهل میشن عشق اینو دارن ک برن خونه پدر مادرهاشون مهمونی. بعد این اقا میخواد این حس قشنگو ازت بگیره. دوم اینک خودتو باید مشغول کنی برو باشگاه برو سرکار تنهایی و بیکاری فکر و خیال میاره. سوم اینک وقتی کسی ب خونوادت ارزش قائل نشه کم کم ب تو هم ارزش قائل نمیشه پشتوانه یک دختر پدر و مادرشه.اصلا چه تضمینی هست ک بیاد جلو و خواستگاری. اینجور ادما ممکنه جا بزنن اونوقت وقتتو واسه یک ادم الکی هدر دادی. خدا حواسش بهمون هست و به همه بنده هاش کمک میکنه. این ماییم ک نشونه های خدا رو از کمکی ک بهمون میکنه نادیده میگیریم.لطفا گوش کن پشت گوش ننداز. ادمهای نی نی سایت تجربه دارن. دلم نمیخواد دو سال بعد پشیمون شی

گلم خوب میشه دوسال ک چیزی  نیس بیشتر از اونم ک باشه بازم ادم فراموش میکنه. یک اینک به ویژگیهای ...

مرسی خیلی حرفات خوب بودن ممنونم واقعا ازت🌱🥺

دانشجو ام کلی ایده تو سرمه واس پیشرفتم سرکار هم بعد اتمام درسم حتما باید برم🙏