2777
2789
لطفا راهنماییم کنین فکر کنین خواهرتونم صلاحم تو چیه تموم کنم یا ادامه بدم هر چی پیش اومد؟ نمیتونم ...

بدون اونو تصور کن اتفاقا هیچ چیزی رو از دست نمیدی 

بزار زندگیت عاقلانا جلو بره نه احساس زود گذر و تو خالی که تهش چیزی نیست

بی شهادت مرگ باخسران چه فرقی میکند؟
خواهرم خواهر خودم بنظر من با چیزایی که گفتی این پسری که گفتی هم به دردت نمیخوره  هم اهل زندگ ...

مرسی گلی

خیلی تو گوشم چیزا قشنگی میخونه واس همین فکر میکردم با اون فقط میشه خوشبخت شد کاش میشد کامل واستون توضیح بدم حسمو

نمیدونم با دلتنگیم چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا راهنماییم کنین فکر کنین خواهرتونم صلاحم تو چیه تموم کنم یا ادامه بدم هر چی پیش اومد؟ نمیتونم ...

تموم  کن به قول به روانشناس میگف جرا وقتی میرید تو روابط احساس تعهد مسولیت میکنید دقیقا همینه شما الان هیچ نسبتی با هم ندارین تفاهم ندارین احتمالا در سطح هم نیستین

تموم  کن به قول به روانشناس میگف جرا وقتی میرید تو روابط احساس تعهد مسولیت میکنید دقیقا همینه ش ...

نه در یک سطح نیستیم ولی اون میگه خانواده ما چون از همون اول موافق تو بودن پس بافرهنگ و باشعورترن

منم خانواده ام بخاطر صفر بودنش رد کردنش خب اونام پدر مادرن دیگه چیکار کنن

نه در یک سطح نیستیم ولی اون میگه خانواده ما چون از همون اول موافق تو بودن پس بافرهنگ و باشعورترن من ...

ازمن به تو نصیحت خ عشق آدم کور میکنه واقعیت رو نمبینی ولی اطرافیان با عینک من نگاه نمیکنن پس بهتر میتوان واقعیت رو ببینن پس بهتر به حرف بززگتر گوش کنی هیچی عزیز تر از خانواده نیست

با توجه به چیزایی که گفتی ارزششو نداره ولی همینجوری رابطه رو تموم نکن . باهش صحبت کن ، جوری نباشه که حس کنه بی ارزش و پوچه . گنگ نگهش ندار.

من اگه یادش میوفتادم برای این بودش که خودش آدم خوبی بود 

مرسی گلی خداکنه قدرتش پیدا کنم احساسی ام🙏🥺

اگه میخوای زندگیت تباه نشه احساسی تصمیم نگیر بنظرم الآن تمومش کن و فکری هم نکن بهش بگو خوش اومدی

بی شهادت مرگ باخسران چه فرقی میکند؟
با توجه به چیزایی که گفتی ارزششو نداره ولی همینجوری رابطه رو تموم نکن . باهش صحبت کن ، جوری نباشه که ...

ایشونم از لحاظ اخلاقی با من خوبه ولی دیگه مشکلات هم گفتم

فعلا که من احساس بی ارزشی دارم

اونم حق داره که نمیخواد بهش بی احترامی شه تو فامیلشون با همین شرایط همین الان بهش دختر میدن 

ایشونم از لحاظ اخلاقی با من خوبه ولی دیگه مشکلات هم گفتم فعلا که من احساس بی ارزشی دارم اونم حق دا ...

شرایطی که گفتید شبیه من بوده ، با این حال که ایشون یک سال کوچیک تر ولی خانوادش خیلی پولدار بودن و منم رشته خوبی قبول شده بودم.

باید خودت ببینی چجوری میشه . به چند سال بعدت فک کن . احساسی تصمیم نگیر 

از نظر فرهنگی و مالی چه فرقی باهم دارین؟

یه جورایی میشه گفت وضعیت ما بهتره

اون شغل نداره صفره

نه خونه نه ماشین نه هیچی نداره 

منم یکی دوسال دیگه سرکار میرم 

ولی چون شهرستان هستن میگه با حقوق چندماه میتونم خونه اجاره کنم

قراره یه آزمون بده اگه قبول شه میره سرکار 

شرایطی که گفتید شبیه من بوده ، با این حال که ایشون یک سال کوچیک تر ولی خانوادش خیلی پولدار بودن و من ...

شما چرا کات کردی؟

من مادرم فقط پول واسش مهمه

صبر نکنم ببینم سرکار میره یا نه؟😑😔

شما چرا کات کردی؟ من مادرم فقط پول واسش مهمه صبر نکنم ببینم سرکار میره یا نه؟😑😔

احمقی و نادونی و نامردی خودم باعث جداییمون شد . با این حال ایشون چندین ماه صبر و تحمل کرد. چند سری هم تذکر داد ولی بعد از یک ماه از اخرین تذکرشون گفتن بهتره مدتی باهم ارتباط نداشته باشیم تا ببینیم چی میشه.

درسته یک سال کوچیک بود ولی از نظر عقلی و حرفی از خیلیا بزرگ تر بود