2777
2789
عنوان

وقتی یه مرد

201 بازدید | 24 پست

وفتی یه مرد ده ساله زده تو کار ازاد و تو کل این مدت فقط ی ماشین معمولی تونسته بگیره...کلی عم بدهی بالا اورده

هنوزم درامد ثابتی نداره

بنظرتون این ادم ممکنه یهو پیشرفت کنه تو همون کار

یا بهتره دیگه بکشه کنار؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره به شرایطش کارش؟

کلا پیشرفت خاصی اتفاق نیوفتاده تاحالا.‌‌.فقط اصرار ب این داره ك چون اینهمه سال تو اون کار بوده تحربه کسب کرده و اشنا پیدا کرده

ولی اخه الانم سن ازدواجشه دیگه...وقتی هنوز درامد ثابتی نداره بعد اینهمه سال موندنش درسته؟

کارش تولیدی هست بخدا بهترین کار دنیا هست کشاورزی یعنی از پول کشاورزی پول پاک تر سراغ ندارم

اخه هنوز حتی ی درامد حدااقلی ثابت هم ایجاد نشده 

اکثرا فقط گردش مالی داره سودی نمیمونه تهش

کلا پیشرفت خاصی اتفاق نیوفتاده تاحالا.‌‌.فقط اصرار ب این داره ك چون اینهمه سال تو اون کار بوده تحربه ...

خب آخه شروع جدیدم شوخی نیست و واقعا سخته یه جورایی حق داره به نظرم گیر افتاده به جای طعنه کمک و حمایتش کنید

خب آخه شروع جدیدم شوخی نیست و واقعا سخته یه جورایی حق داره به نظرم گیر افتاده به جای طعنه کمک و حمای ...

اره ولی پشتوانه و شرایط خیلی خوبی برای شروع کارای دیگه داره

یحورایی انگار رو این کار تعصبی شده باشه حس میکنم

اخه هنوز حتی ی درامد حدااقلی ثابت هم ایجاد نشده اکثرا فقط گردش مالی داره سودی نمیمونه تهش

اره حق با شماست الان خیلی از تولید کننده ها تواین بازار فقط به فکر این هستن که لاقل خودشونو حفظ کنن.واقعا همینکه خودشو اداره کنه باز خدا بزرگه