الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لطفا راهنماییم کنین فکر کنین خواهرتونم صلاحم تو چیه تموم کنم یا ادامه بدم هر چی پیش اومد؟ نمیتونم ...
تموم کن به قول به روانشناس میگف جرا وقتی میرید تو روابط احساس تعهد مسولیت میکنید دقیقا همینه شما الان هیچ نسبتی با هم ندارین تفاهم ندارین احتمالا در سطح هم نیستین
نه در یک سطح نیستیم ولی اون میگه خانواده ما چون از همون اول موافق تو بودن پس بافرهنگ و باشعورترن من ...
ازمن به تو نصیحت خ عشق آدم کور میکنه واقعیت رو نمبینی ولی اطرافیان با عینک من نگاه نمیکنن پس بهتر میتوان واقعیت رو ببینن پس بهتر به حرف بززگتر گوش کنی هیچی عزیز تر از خانواده نیست
شما چرا کات کردی؟ من مادرم فقط پول واسش مهمه صبر نکنم ببینم سرکار میره یا نه؟😑😔
احمقی و نادونی و نامردی خودم باعث جداییمون شد . با این حال ایشون چندین ماه صبر و تحمل کرد. چند سری هم تذکر داد ولی بعد از یک ماه از اخرین تذکرشون گفتن بهتره مدتی باهم ارتباط نداشته باشیم تا ببینیم چی میشه.
درسته یک سال کوچیک بود ولی از نظر عقلی و حرفی از خیلیا بزرگ تر بود