2777
2789
عنوان

شوهرم باور نمیکنه خواهرش ازوناشه

646 بازدید | 44 پست

شوهرم خیلی به من گیر میده حجاب کن اینجا نرو اونجا نرو خواهرش ۳سال از من کوچیکتره شهر دیگه درس میخونه چادر نمیزاره سرش ..خیلییی کارا میکنه ک من اصن تعجب میکنم وقتی برام تعریف میکنه 

بعد شوهرمم همش میگه خواهرم خوبع و فلانه لابد خوبه ک میزارم بره و بیاد

چن وقت پیش دعوامون شد منم گفتم خواهرت با فلانی فلان جا رفتن اونجوری بوده اگ من بدم بدی اونم ببین 

شوهرم خابوند تو گوشم گفت نه اینجوری نیس تو دشمنشی داری دروغ میگی 

الان حرصم گرفته نمیدونم چیکار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکاره خواهرش داری تو دعوا میکشیش وسط اخه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

خب از خواهرش به شما چه ؟ 

شوهرت میخواد زنش اونطوری باشه 

شاید خواهرش ازدواج کنه با تاب و شلوارک بره بیرون با شوهرش .

اگه اخلاق شوهرت رو نمیپسندی به خواهرشکار نداشته باش .‌ جدا شو برو 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عزیزم وقتی پیش برادرشون بدشونوبگی؛بدرشون ک همسرشما بشاه ازتون زده میشه من تجربه دارم ک میگم

هرجقدر بیشتر تعریف کنی؛اونم خوشحالتره ک باخانوادش جوری

عضو گروه نارنجی            وزن فعلی :۷۵        هدف اول:۷۰  هدف دوم:۶۵                 هدف سوم:۶۰
چیکاره خواهرش داری تو دعوا میکشیش وسط اخه

اخه خواهرش هروقت تو جمعیم من چادر ندارم برمیگرده میگه زن ب حجابشه که زن میشه یا چمیدونم یهو میگه من خیلی ب چادر علاقه دارم ینی ی چیزایی ک شوهرمو حساس میکنه