2777
2789

چیکارا میکنن براتون؟ هواتونو دارن؟؟ اول خودم بگم که داداش من از بچگی حسودی منو میکردبعدازدواجم که دیگه نگم براتون اصلا یه جوری رفتارمیکنه انگار دشمن خونیمه حتی راضی نیس من خونه مامان بابام برم چند ماهه باهاش قهرم درسته خانواده شوهرم خیلی اذیتم کردن ولی هیچ وقت با اونا قهر نشدم چون انگار ازشون انتظاری جز بدی نداشتم ولی چون از داداشم انتظار این رفتارا رو نداشتم اصلا نمیتونم باهاش آشتی کنم

حالا همین ویژگی های برادر شما رو ، خواهر من داره 

یعنی دشمن اول و اخر من خواهرمه 

نمیدونید چه موجود عجیبیه 

الکی با من سر دشمنی داره از ازل 

درد اینجاست هردمون هم مجردیم 

میگم خدااایا کاش یکیمون ازدواج کنه 

نمیدونم با اینکه هیچ جایگاه اجتماعی خاصی ندارم ، حس میکنم از حسادته 

اخه به چی من حسادت میکنه 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه عمر ترخشکشون کردم از خودم زدم براشون همیشه به جای مادرم  ..،هیچ وقت سراغی ازم نمیگیرن عین غریبن مگر خودم یه تماس کوتاهی باشون بگیرم سالی دوسه ماهی ،،،

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

با مادرت رابطت چطور؟

مادرم قبلا خوب بود ولی داداشم اینا طبقه بالای اونارو ساختن الان تو یه سلختمونن وقتی من میرم داداشم کج خلقی میکنه واخم وتخم میکنه مامانمم حس میکنم به خاطر اون دیگه بهم رو نمیده که نرم اونجا 😭😭خیلی دلم گرفته حس میکنم بی کسم 😔

نه متاهله از من بزرگتره

چشه خب؟

مجردی هم همین بود؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

متاسفانه نمی دونم چرا روابط امروزه اینقد سرد شده همه همینن ولی اگه با برادرت گرم هم نگیری سعی کن قهر نباشی خودت پیشقدم شو آشتی کنی باهاش نهایتش زیاد باهاش حرف نزن قهر بودن برادر خواهری درست نیس واقعا