2777
2789

ای یو ای کردم عکس رنگی هم دادم هنوز باردار نشدم لوله هام بازه اما چسبندگی رحم دارم، ای یو ای نتیجه نداد دکترم میگه ای وی اف کن شاید شد چون چسبندگی رحم دارم میگه امکان بارداریم خیلی کمه😥

اشی ب خدا دختر خاله من ی بار میگفت من چسبندگی رحم دارم بچه میخوام خب الان ۳ تا بچه داره نگران نباش

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

عزیزم خدا بخواد همه جیز ممکنه 

ان شاءالله به زودی باردار بشی🌹

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم خدا کنه دکترم که خیلی امید نداد بهم

عزیزم طبیب اصلی ما خداست 

مهم نیست دکترا چی میگن 

فقط باید از ته دلت به خدا امید داشته باشی 

یه جمله ای هست میگه هروقت ناامید از همه جا شدی و فقط امیدت به خدا باشه بدون کارت درست میشه😍

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
سلام عزیزم شما برای چسبندگی رحم چکار‌کردی باردار شدی؟

من عکس رنگی رفتم که گفت لوله چپم مسدوده متاسفانه، بعد دکتر بهم آنتی بیوتیک داد و قرار شد یرم هوادهی لوله که همون ماه باردار شدم

من عکس رنگی رفتم که گفت لوله چپم مسدوده متاسفانه، بعد دکتر بهم آنتی بیوتیک داد و قرار شد یرم هوادهی ...

جدی؟عکس رنگی به منم گفته لوله سمت چپم بسته س به نطرت قابل درمانه؟

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من