بچه ها من با نامزد 2ساله ام بخاطر تاپیک قبل بحث کردم و دیشب یلحضه بدون هیچ برنامه ای گوشیشو خواستم ببینم، هرکار میکردم نمیداد، قسمش میدادم نمیداد، تا بزور ازش گرفتم، فرار کردم و نشستم دیدم تک تک اتفاقامونو با حالت توهین به من برای دخترخالش و همکارش تعریف میکرده، تو تایمایی که من باهاش قهر بودم یا بحثی پیش میومده، خیلی راحت میرفته به اینا میگفته اره زده شدم ازش و دیگه نمیتونم تحمل کنم، وحتی اونا برگشتن گفتن اره چه دختر(من) خراب و پرروعیه و باید اینو فقط بزنی و... و اصلا نامزدم درجواب اینا نه تنها دفاع نکرده بلکه ادامه داده حرفاشونو، اونم با استیکر خنده،،،، الان داره التماس میکنه که ببخشمش و میگه تصمیم یهویی بوده و ازم خیلی عصبانی بوده، من خیلی دوسش دارم اما نمیتونم قبول کنم که چندین بار گفتن و توهین اسمش تصمیم یهویی باشه
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.