2777
2789
عنوان

بچه ها نامزدم پشتم حرف زده

159 بازدید | 12 پست

بچه ها من با نامزد 2ساله ام بخاطر تاپیک قبل بحث کردم و دیشب یلحضه بدون هیچ برنامه ای گوشیشو خواستم ببینم، هرکار میکردم نمیداد، قسمش میدادم نمیداد، تا بزور ازش گرفتم، فرار کردم و نشستم دیدم تک تک اتفاقامونو با حالت توهین به من برای دخترخالش و همکارش تعریف میکرده، تو تایمایی که من باهاش قهر بودم یا بحثی پیش میومده، خیلی راحت میرفته به اینا میگفته اره زده شدم ازش و دیگه نمیتونم تحمل کنم، وحتی اونا برگشتن گفتن اره چه دختر(من) خراب و پرروعیه و باید اینو فقط بزنی و...  و اصلا نامزدم درجواب اینا نه تنها دفاع نکرده بلکه ادامه داده حرفاشونو، اونم با استیکر خنده،،،، الان داره التماس میکنه که ببخشمش و میگه تصمیم یهویی بوده و ازم خیلی عصبانی بوده، من خیلی دوسش دارم اما نمیتونم قبول کنم که چندین بار گفتن و توهین اسمش تصمیم یهویی باشه 

بر

چه ترسناکه!

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو دوران نامزدی حرمت ناموسشو نگه نداشته بعد تو هنوز حرف از دوست داشتن میزنی... زیر یه سقف با این رفت ...

دارم روانی میشم همش داره گل میفرسته و هی خود زنی میکنه و 2روز پشت هم داره زنگ میزنه یه بند، اما دلم بریده

اینو باید شوهرش بدن برا زن گرفتن مناسب نیس مردک مثل نوار لای زن هاست از این نوار شوهر برات در نمیاد

واقعا قلبم شکسته، بهم خیانت میکرد بهتر بود،،، برگشته حتی چیزای جنسیمو هم گفته

واقعا قلبم شکسته، بهم خیانت میکرد بهتر بود،،، برگشته حتی چیزای جنسیمو هم گفته

شوهر از این ادم سست عنصر برای تو در نمیاد فکر نکن بچه است بعد ها ن تنها خوب نمیشه بلکه یه ورژن قوی تر میشه در این خصوص