2777
2789
عنوان

عشقم به پسرم 🥲❤️

166 بازدید | 12 پست

وقتی بغلش میکنم یا نیاد بغلم دستاشو دور گردنم حلقه میکنه 

یا مثل الان که خوابه بیدارمیشه دنبالم میگرده بغلم میکنه میخوابه 

انگار دنیا مال منه 

جونم میره واسه بغلش 

واسه وقتایی که بهم میگه ماما 

ایشالا قسمت همه منتظرا 

البته اینم بگم روزی چندبارم دعوا داریما 😂چون افتضاح شیطونه اصلا بی حد و مرز شیطونه

چن سالشه

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل پسر من 

خیلی با محبته قربونش بره مادرش 😍😍😍

من صداش میزنم بزرگ مرد کوچک مامان❤️❤️❤️

از بس برام لاتی میره مشتیه😂

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
۱/۵

❤️

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

مثل پسر من خیلی با محبته قربونش بره مادرش 😍😍😍من صداش میزنم بزرگ مرد کوچک مامان❤️❤️❤️از بس برام لا ...

الهی 😍

اینم وقتی کسی ناراحتم کنه سریع متوجه میشه میره غر غر میکنه و گاز میگیره طرفو 😂

الهی 😍اینم وقتی کسی ناراحتم کنه سریع متوجه میشه میره غر غر میکنه و گاز میگیره طرفو 😂

آفرین چنان پشتم در میاد حتی در مقابل باباش 

بهم میگه مامان گریه نکنیااااا..

تازه سه سالشه خوداااااا 😍 😍 😍 

خدایا شکرت 

خدا همه بچهارو برا مادرپدراشون حفظ کنه صحیح و سالم بچه های ماهم همینطور 

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
آفرین چنان پشتم در میاد حتی در مقابل باباش بهم میگه مامان گریه نکنیااااا..تازه سه سالشه خوداااااا 😍 ...

الهی امین 

الحق که پسرا مامانی آن 

من همش میگم خدایا شکرت بهم پسر دادی 😍

الهی امین الحق که پسرا مامانی آن من همش میگم خدایا شکرت بهم پسر دادی 😍

من دوتاشو دارم دخارمم خیلی هوامو داره هر موقع مریض میشم سریع پرستاری میکنه ازم 

تو کارای خونه هم کمکم میکنه 

پسرم چون خودم داداش نداشتم و با این قد و قواره کارای مردونه می‌کنه دلم میره براش😂❤️😍

من دوتاشو دارم دخارمم خیلی هوامو داره هر موقع مریض میشم سریع پرستاری میکنه ازم تو کارای خونه هم کمکم ...

ای جونم 

هر گلی یه بویی داره 😍

خدا جفتشونو برات نگهداره 

ولی درک نمیکنم کسایی که میگن پای تو دختر نداری نمیدونی مادرشدن و بچه شیرین چیه 

ای جونم هر گلی یه بویی داره 😍خدا جفتشونو برات نگهداره ولی درک نمیکنم کسایی که میگن پای تو دختر ندار ...

ممنون گلم انشالله شمام همچنین 

نه بابا غلط کردن بچه هرچی باشه برا مادر و پدر عزیزه 

من خودم پدرشوهرم با اینکه نه تا خواهر و برادرن فقط پدرشوهرم به پدر و مادرش خدمت کرد و ازشون پرستاری کرد دخترا اصلا یه سر نمیزدن

دختر و پسر فرقی نداره سالم و صالح که باشن باعث افتخارن