2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 64 پست
خوبه که دوس داره و می مونه دختر من کلاس زبان گذاشتمش اصلا سرکلاس نمیرفت گریه میکرد اوایل خودم میرفتم ...

پسرمنم کلاس کاراته باباش میبردش بعده چن ماه زده شد و نرفت

ولی من مقصر رو پدرش میدونم چون خودش میبرد و میوردش،هی به زور میخواس تمرینارو اجرا کنه تو خونه،بچه زده شد

دیگه اول مهر که میخواد بره پیش،اصلا اجازه نمیدم پدرش دخالت کنه،همه کاراشو خودم میکنم 

برخورد والدین خیلی مهمه که بچه دل زده نشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیمه اول ۹۶ ، همون مشکلی اینه امسال باید بره پیش، ولی با این شدت مریضی میگم نکنه نباید رره

مگه میشه نره؟

ینی هنوز ثبت نام نکردی؟

من‌پسرمو اول خرداد ثبت نام کردم

مدارس پر میشه ها

من از الان خودمو اماده کردم برا این ویروسها

چون بچه ها بلد نیستن درست بهداشت رو رعایت کنن

خواه ناخواه منتقل میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
پسرمنم کلاس کاراته باباش میبردش بعده چن ماه زده شد و نرفت ولی من مقصر رو پدرش میدونم چون خودش میبرد ...

دختر من اصلا وابسته نیست خیلی محیط مهدشم دوست داره ، خیلی با ادب هم شده تا یه حرف بد یه جا بشنوه میگه وای وای حرف بد پیش بچه ممنوع

دختر من اصلا وابسته نیست خیلی محیط مهدشم دوست داره ، خیلی با ادب هم شده تا یه حرف بد یه جا بشنوه میگ ...

خیلی خوبه اینجوری

من تو کرونا که هیچ جا نرفتیم،بچه هام خیلی اجتماع گریز شدن

حالا امیدوارم بره مدرسه درست بشه

پسرمنم کلاس کاراته باباش میبردش بعده چن ماه زده شد و نرفت ولی من مقصر رو پدرش میدونم چون خودش میبرد ...

درست میگی شوهر منم مدام به دخترم میگفت شاگرد اول شو دخترم ماشاآلله استعدادش خوبه همه چی رو زود یاد میگیره فکر کنم این حرف شوهرم روش تاثیر گذاشت چون جملات زبان که یکم طولانی شد دخترم گریه کردنش شروع شد که بلد نیستم خیلی سخته و.....

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
خانومی یه سوال دارم یعنی اگه من یه سال دیگه صبر کنم این بدنش قوی‌تر نمیشه؟ باز همین مشکلاتی دارم؟ پو ...

خب از الان تا مهر بهش تقویت کننده بده که سیستم ایمنی بدنش بالاتر بره

به نظرم فرقی نداره چون محیط خونه محدود هست و استیل شده هست 

ادم وقتی بدنش مقاوم میشه که بره تو جامعه که محیط غیر استیل هست

مگه میشه نره؟ ینی هنوز ثبت نام نکردی؟ من‌پسرمو اول خرداد ثبت نام کردم مدارس پر میشه ها من از الا ...

به خدا دارم دیوونه میشم از بس به راهکار فکر میکنم، هر کی میبینمش میگه نابود شده ، منم میگم نکنه من دلم سنگه شاید نره تا مدرسه بهتر بشه

درست میگی شوهر منم مدام به دخترم میگفت شاگرد اول شو دخترم ماشاآلله استعدادش خوبه همه چی رو زود یاد م ...

اره دقیقا

این اقایون کلا میخوان کار درست انجام بدن،گند میزنن بیشتر🤪

الان پسر خواهرم همسن پسرمه اونو خواهرم برد کاراته الان کمربند زردشو گرفته

ولی پسر من کلا زده شد

حالا شروع کنه بره مدرسه و علاقه شکل بگیره باز باید ببرمش 

به خدا دارم دیوونه میشم از بس به راهکار فکر میکنم، هر کی میبینمش میگه نابود شده ، منم میگم نکن ...

اگه شرایط مالیت اوکی هس برو یه غیر انتفاعی که تعدادشون حداکثر۱۰تا باشه

اینجوری فاصلشون بیشتره،کمتر امکان بیماری هس

اره دقیقا این اقایون کلا میخوان کار درست انجام بدن،گند میزنن بیشتر🤪 الان پسر خواهرم همسن پسرمه او ...

انشاءالله که همه بچه ها موفق و سلامت باشن ولی نگرانی من برای نرفتن و گریه کردن بچمه نمیدونم چکار کنم که نترسه و استرس نگیره

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
انشاءالله که همه بچه ها موفق و سلامت باشن ولی نگرانی من برای نرفتن و گریه کردن بچمه نمیدونم چکار کنم ...

چن سالشه؟