2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 64 پست
نیمه اول۹۶هست

همسن پسرمه

نه عزیزم بنظرم این نرفتنش و عدم علاقش بخاطر اینه که زده شده ازون محیط

یه مدت که بره مدرسه 

برای کلاس زبان هم رغبت نشون میده 

بچه ها مثل ما نیستن که احساساتشون ،ماندگار باشه

خیلی زود نظرشون نسبت به هرچی ممکنه مثبت یا منفی بشه

فقط ایندفه همه مدیریتش و کارهاش با خودت باشه

اجازه نده پدرش دخالت کنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیمه اول۹۶هست

میگن بچه هایی که نمیرن و استرس دارن باید یه مدت بهشون بگی تو حیاطم و جایی نمیرم، من بچه های مهدو دیدم میان تو حیاط مامانشون رو نگاه میکنن ببینن واقعا هست بعد دوباره میرن تو، بچه ی من خنده داره که از روز اول گفت هورا دوستای خوب دوید تو مهد سریع گفت خداحافظ مامان

همسن پسرمه نه عزیزم بنظرم این نرفتنش و عدم علاقش بخاطر اینه که زده شده ازون محیط یه مدت که بره مدر ...

خداکنه اینطور بشه ممنونم از راهنماییت دوستم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
هزینه ش تقریبا چقدره غیر انتفاعی؟

من پرسیدم ۲تومن

ولی هییت امنایی ثبت نام کردم یه تومن

۲۰نفرن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ماهیانه؟ یا سالیانه؟

شهریه  یکساله عزیزم حالا خرجای دیگم این وسط داره ولی ثابتش همینقدره

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
شهریه  یکساله عزیزم حالا خرجای دیگم این وسط داره ولی ثابتش همینقدره

من از مربی پسرم پرسیدم گفتم بازم حین سال،خرج داره؟

گفت ما میدونیم خانواده ها در مضیغه هستن تو این زمونه

فقط ۲تا جشن داریم یکی یلدا،یکی جشن اخر سالشون که خوده مادرا باید مدیریت کنن

وگرنه خرج دیگه ای نیس

میگن بچه هایی که نمیرن و استرس دارن باید یه مدت بهشون بگی تو حیاطم و جایی نمیرم، من بچه های مهدو دید ...

انشاءالله اینطوری راضی بشه و عادت کنه کلاس زبان که اینطوری راضی نشد فقط میگفت بریم خونه راستش عذاب وجدان دارم میگم نکنه عجله کردم و زود گذاشتم باعث آزارش شدم ولی اوایل خوب علاقه نشون میداد با شعر و دست و‌‌....محیطش خوب بود

ای وای پس من دارم اشتباه میرم کلا

خب اگه هنوزمیره

ماهش که سر اومد دیگه بذار یه چن ماه استراحت کنه

بعدم از فردا بگرد یه مدرسه که با شرایطتت جور باشه ثبت نامش کن❣