2777
2789
عنوان

پیام های واسه دلبری و اشتی

756 بازدید | 11 پست

سلام طرفم زده برق موقع بحث من رفتارم اشتباه بود هرچند حق داشتم ولی یجوری برخورد کردم برعکس شد تاکیدم کرد بود قبلا بهم ک بهم نگو دروغگو این حرفا توضیح بخواه مدرک بخواه میگ ولی راستشو میگم دارم تلاش میکنم نگو بهم دروغ میگی باز

الان زده ب برق باهام حرف میزنها ولی زده تو برق واسم میگم قهری میگ اره بعد میگفت خری چون هرجور باهات برخورد میکنم نمیفهمی بعد میگ اره خرمو دوس دارم ولی بلدنیستی چجوری برخورد کنی حالا میخوام ی پیام دلبری بدم بهش چی بگم بنظرتون مرد خر کن باشه🤭

#ایده آشتی

بعدازدعوا⚔😡

عزیزترینم نمیتونی تصور کنی که چقدر دوست دارم🧠💗اگه اذیتت میکنم به خاطر عشق زیادمه💓میدونم درکم میکنی دوست دارم💑توبهترین نعمت خدایی واس من🙏💙همیشه شکرگزارشم🛐بخاطروجودتوکه با وجودم گره خوردی💟💛

@delbar_jana2

#Saghi

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#چالش

#آشتی

👈‍ ‍ ویژه ارسال به همسر (برای طلب جرعه ای محبت😜

البته برای مقدمه چینی جهت آشتی هم کاربرد داره)

ای تو آقا 😠

همسری محجوب باش☺️

سربه زیر و مهربون و خوب باش😍

چون خدا اینگونه می خواهد تو را ☺️

خانمت را ناز (بوس ، بغل)💋🤪 کن و خیییلی خیییلی خیییلی خیییییلی خیییییییییییییلی مهربون باش .😘😊☺️

👈(اسم خودتون)بی (اسم همسرتون)میمیره😭

@delbar_jana2

#ایده_متن 

‍ #آشتی کنون 😁

‏اسكار بهترین لحظه زندگى هم میرسه به "بغل"، اسکار نقش مکمل هم تعلق میگیره به "بوس" و 

جایزه صلح نوبل هم تعلق میگیره به اولین منت کش خوش قلب و مهربون و فروتن و متواضع و خوشگل و جیگر و ... که یک لحظه هم طاقت قهر نداره و دلش داره پر پر میزنه واسه یار مهربون و اخمالو و لوس و نونورش😜

من هستم یک‌منت کش🙈❤️

@delbar_jana2

#roya

بگو :از روز اول که دیدمت نامت را گذاشتم جان دل ، هم جانی و هم دل عشقم 😍🌹💋

اگر میشه از ته دلت برام آیت الکرسی هدیه به امام حسین بخون  به نیت حاجتم و  اگر خوندی بهم بگو ،  خیلی خیلی ممنون خواهرهای گلم ❤ میشه یه روز منم تاپیک حاجت روایی بزنم ؟