2777
2789

شنیده بودم گیر میدن دقیق صحتشو نمیدونم

اگه نظرت با من متفاوته و دنبال اینی فقط با یکی دعوا کنی منو ریپلای نکن دوست عزیز من میام اینجا یکم از استرسام فاصله بگیرم نیاز ب یکی دیگه ندارم   خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌😊اگه امضامو خوندی یه صلوات برای آرزوم بفرست رفیق♥دمت گرم

نمی دونم ماه گرفتگی رو

خیلی پررنگه؟ کجای صورته؟ 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر باعث بشه تو ذهن دانش اموزا خدسه وارد سه

یعنی زننده باشه ماه گرفتید

رد میکنن

کرم پودر بزنی گیر نمیدن همون لحظع ولی رد میکنن بعدا

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!
رو گونم صورتی رنگه 

والا اطلاعی از گیر دادنشون به ماه گرفتگی ندارم 

ولی رفتی مصاحبه آ رایش غلیظ نکن

اگه کمرنگه زیاد درگیر نشو ان شالله که چیزی نمیگن

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

به کم شنوایی گوش گیر میدن ???

نمیدونم 

یکی از فامیلامون خیلی کج بود اصلا ببخش خدا جون 😑

ولی چشاش چپ بود خودشم یجوری بود و دندوناشم کلا خراب بودن قبولم شد الانم کارورزی داره 

والا اطلاعی از گیر دادنشون به ماه گرفتگی ندارم  ولی رفتی مصاحبه آ رایش غلیظ نکن اگه کمرنگه زی ...

ن درکل آرایش زیاد نمیکنم صورتمم با ضد آفتاب آرایشی میپوشونم همیشه 

ن درکل آرایش زیاد نمیکنم صورتمم با ضد آفتاب آرایشی میپوشونم همیشه 

خب پس کم رنگه 

موفق باشی

ممنونم 🥺

بغض چرا

پذیرش دانشگاه بالا رفته 

من میرم شما بیا جای من، 😁