2777
2789
عنوان

نمیدونم چجوری پول در بیارم

2774 بازدید | 27 پست

شرایطم جوری نیست که بتونم بیرون از خونه کار کنم یه کار خونگی پربازده میخوام 

خیلی کمال گرام میگم باید یه چیز عالی برای عرضه باشه

یه روزگاری تو نوجوونی چه آینده ای برای خودم میدیدم و حالا چی...

درآمد میخوام احتیاج دارم شده حتی ماهی ۶۰۰،۷۰۰..کسی میتونه بهم مشاوره بده راهنمایی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاسخته من همش منفی فکرمیکنم اگه نتونم بفروشم اگه نتونم اگه..... واقعاکمال گرابودن سخته

دقیقا مشکل منم همینه

میگم وقتی عالی نیست چجوری بفروشم

اگه اون طرف نپسندید بعد خرید چی

من بگم عالیه شاید از نظر اون عالی نباشه مدیون میشم

نمیخوام اسم ببرم یه محصولی بهم پیشنهادکاردادکه بفروشم الکی تبلیغ کنم چون من ابروهای خیلی پُری دارم محصول آرایشی نرم کننده وریمل وپُرپُشت کننده ابرو و.... ولی قبول نکردم گفتم چراخودمومدیون کنم عذاب وجدان گرفتم

ناراحت نباش همیشه سیب سرخ دست چلاق میوفته😂😂😂

عزیزم چه هنری داری همون رو گسترش بده یا اگه نه برو یه کلاسی چیزی یاد بگیر بعد پیج بزن اول از آشناها اینا شروع کن بعد کم کم تبلیغ درست بکن تا فالوور جذب کنی کاراتو بفروشی 

دست در دست هم دریا می‌شویم ، طوفان می‌شویم ، می‌خروشیم ، دست در دست هم ، مشت‌های محکمیم فریاد میزنیم آزادی 🕊✌ #ایرانم💔
ترشی .نخود سبز لوبیا سبز بسته بندی کن بفروش ب مغازه ها یا سبزی قرمه سبزی

میدونی نمیدونم چطوری توضیح بدم که کسی بهش برنخوره 

احساسمو چجوری بیان کنم که درست باشه

من برای استقلال شخصیم دنبال کار و درآمدم ولی خب طبیعتا شرایطم نمیذاره سراغ هر کاری برم