2777
2789

دکتر بهم تاریخ نداد اصلا دیگه پیشش نمیرم خیلی احمقه بااینکه فوق تخصصه، تو نت ی جا نوشته تا ۱۷ هفتگی ی جا نوشته ۱۷تا ۲۲

لطفا بهم بگید میشه شنبه برم ؟از فردا که همه جا تا شنبه تعطیل

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
اره وقت داری هنوز

خداروشکر خیالمو راحت کردی داشتم دق میکردم گفتم شاید تایمش گذشت

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ۲۱ هفته وقت داری  من اصلا غربالگری نرفتم

چرا نرفتی 

من جنسیتشم نمیدونم دل بستم به ان تی که گفت جوجم دختره 😍گفتم هم برم غربال هم جنسیتشو دقیق بگه

منم نرفتم وقت بگیر هفته بعد برو

دوشنبه نوبت دکتر دارم پس صبر میکنم تا دوشنبه واسم بنویسه خواستم همینجوری برم گفتم شاید انجام ندن بدون تجویز پزشک

چرا نرفتی  من جنسیتشم نمیدونم دل بستم به ان تی که گفت جوجم دختره 😍گفتم هم برم غربال هم جنسیتش ...

مال منم دختره.. غربالگری یچیز مسخرست هزینشم زیاده خداروشکر مشکلی نه از طرف من نه شوهرم نداشتیم دیگ نرفتم

ازما که گذشت اما..خداوحق!
ن عزیز تاهمون 22 هفته وقت داری بروانشاالله که خیره

انشاالله عزیزم نی نی رو بعد سالها‌خدا بهم هدیه داده انشاالله سالم باشه 🙏🏼🌹مرسی عزیزم

چرا نرفتی  من جنسیتشم نمیدونم دل بستم به ان تی که گفت جوجم دختره 😍گفتم هم برم غربال هم جنسیتش ...

منم ۱۷ هفتم.برای هفتع دیگه وقت گرفتم.انومالی دقیقتر بچه رو بررسی میکنه.حتما برو.ولی ان تی قطعی بمن گفت پسره

مال منم دختره.. غربالگری یچیز مسخرست هزینشم زیاده خداروشکر مشکلی نه از طرف من نه شوهرم نداشتیم دیگ ن ...

خدا واست حفظ کنه خانوم خانومارو 😍