heleniiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3896 عنوان بچه ها من ۱۷هفتمه هنوز نرفتم غربالگری دوم بنظرتون هنوز وقت دارم؟ 190 بازدید | 29 پست دکتر بهم تاریخ نداد اصلا دیگه پیشش نمیرم خیلی احمقه بااینکه فوق تخصصه، تو نت ی جا نوشته تا ۱۷ هفتگی ی جا نوشته ۱۷تا ۲۲لطفا بهم بگید میشه شنبه برم ؟از فردا که همه جا تا شنبه تعطیل ؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 1401/03/18 | 17:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heleniiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3896 اره وقت داری هنوز خداروشکر خیالمو راحت کردی داشتم دق میکردم گفتم شاید تایمش گذشت ؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
خااااانوووووممم عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 2931 تا ۲۱ هفته وقت داری من اصلا غربالگری نرفتم ازما که گذشت اما..خداوحق!
eshgham1379 عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 8361 بهترین زمان غربالگری دوم ۱۸هفتس هنوز وقت داری خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
محمدجوادجان عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 2301 خداروشکر خیالمو راحت کردی داشتم دق میکردم گفتم شاید تایمش گذشت ن عزیز تاهمون 22 هفته وقت داری بروانشاالله که خیره
heleniiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3896 تا ۲۱ هفته وقت داری من اصلا غربالگری نرفتم چرا نرفتی من جنسیتشم نمیدونم دل بستم به ان تی که گفت جوجم دختره 😍گفتم هم برم غربال هم جنسیتشو دقیق بگه ؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
heleniiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3896 منم نرفتم وقت بگیر هفته بعد برو دوشنبه نوبت دکتر دارم پس صبر میکنم تا دوشنبه واسم بنویسه خواستم همینجوری برم گفتم شاید انجام ندن بدون تجویز پزشک ؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
خااااانوووووممم عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 2931 چرا نرفتی من جنسیتشم نمیدونم دل بستم به ان تی که گفت جوجم دختره 😍گفتم هم برم غربال هم جنسیتش ... مال منم دختره.. غربالگری یچیز مسخرست هزینشم زیاده خداروشکر مشکلی نه از طرف من نه شوهرم نداشتیم دیگ نرفتم ازما که گذشت اما..خداوحق!
heleniiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3896 ن عزیز تاهمون 22 هفته وقت داری بروانشاالله که خیره انشاالله عزیزم نی نی رو بعد سالهاخدا بهم هدیه داده انشاالله سالم باشه 🙏🏼🌹مرسی عزیزم ؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
دختراتش عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 7445 چرا نرفتی من جنسیتشم نمیدونم دل بستم به ان تی که گفت جوجم دختره 😍گفتم هم برم غربال هم جنسیتش ... منم ۱۷ هفتم.برای هفتع دیگه وقت گرفتم.انومالی دقیقتر بچه رو بررسی میکنه.حتما برو.ولی ان تی قطعی بمن گفت پسره
مـهرنـازخانم عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 6221 چرا نرفتی من جنسیتشم نمیدونم دل بستم به ان تی که گفت جوجم دختره 😍گفتم هم برم غربال هم جنسیتش ... علائم چی داشتی 🌷
heleniiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3896 مال منم دختره.. غربالگری یچیز مسخرست هزینشم زیاده خداروشکر مشکلی نه از طرف من نه شوهرم نداشتیم دیگ ن ... خدا واست حفظ کنه خانوم خانومارو 😍 ؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ