2777
2789
عنوان

مدرسه نمونه و تیزهوشان

191 بازدید | 18 پست

سلام حالتون چطوره من سال بعد میخوام برم نهم و انتخاب رشته دارم تصمیم دارم یعنی دوست دارم برم مدرسه نمونه یا تیزهوشان درسم خوبه میشه کسانی قبول شدند بگن چجکری قبول شدن؟

خیلی استرس دارم قبول نشم کمک میکنید اوضاع اقتصادی خوبی ندارم بخوام مشاور بگیریم و کتاب بگیریم نمیدونم چیکار کنم

سلام عزیزم خوبی 

من سه سال پیش نهم ازمون تیزهوشان دادم و خداروشکر قبول شدم 

الان زمان شما با زمان من خیلی فرق کرده ولی من تجربه خودم رو بهت میگم امیدوارم مفید باشه

من از کتاب هوش کمپلکس استفاده کردم و تست هاش خیلی خوب بود حدود ۵۰ درصد ازمون ما همون بود 

بعدم برای درس ریاضی رفتم کلاس های واله البته من برای هندسه ام با اقای جلالی امسال کلاس داشتم دیدم ریاضی برای تیزهوشان هم تدریس دارن 

برای علوم هم از اول فروردین شروع کردم تست زدن 

ازمون های سال های پیش رو هم حل کردم برای ما بین تیزهوشان و نمونه حدود یک ماه فاصله بود و من اول ازمون های تیزهوشان رو کار کردم بعد ازمون تیزهوشان کتاب سی و یک استان که ازمون های نمونه رو داشت کار کردم 

مشاور هم نداشتم ولی خودم برنامه ریزی میکردم که چطوری بخونم 

دوستام هم بودن که کلاسای بیرون رو دیگه درو کرده بودن و همش استرس میدادن ولی نصف بیشتر شون قبول نشدن 

اگر هم نتونستی ثبت نام کنی میتونی فیلم هاشون رو از تلگرام دانلود کنی ببینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی من سه سال پیش نهم ازمون تیزهوشان دادم و خداروشکر قبول شدم الان زمان شما با زمان من خ ...

مثلا میگن باید هفتم و هشتم خوند و ضرب هوشی داره و فلان شما خونید هفتم و هشتم؟

چجوری واسه خودتون برنامه ریزی کردید؟

مثلا میگن باید هفتم و هشتم خوند و ضرب هوشی داره و فلان شما خونید هفتم و هشتم؟چجوری واسه خودتون برنام ...

اره از درس های هفتم تا نهم رو خوندم البته استاد ها میگن خودشون 

من مثلا ریاضی رو با کلاسم پیش میرفتم بعد ماه اخرم که گفتم هر سه روز یا دو روز یه بار از خودم ازمون گرفتم بعدم برنامه ریزیم چیز خاصی نداشت مثلا میدیدم از یه درسی عقب هست دو تا یک ساعت و نیم میزاشتم میخوندم باید خودت ببینی کجا و از چیش عقبی و بخونی تایم عید ها هم خیلی مهمه حتما ازشون استفاده کن از هوش کمپلکس هم روزی حداقل ۶۰ تا تست رو میزدم البته یسری مباحثش راحت بود مثلا تا ۱۰۰ تا هم می‌رساندم اصلا هوش کمپلکس چون باحاله بزنی خودتم خوشت میاد حالا هر تعداد تست رو تونستی بزن ولی مقدارش رو ثابت نگه دار و هرروز بزن 

منابع نمونه و تیزهوشان یکیه و برای هر دوش هم باید هوش و استعداد تحلیلی رو کامل بخونی هم درسی ها رو

از طرفی رقیب هات بیشترشون کلاس میرن و آزمون میدن

سخته خودت بخوای همشو جمع کنی

من یه آموزشگاه سراغ دارم که شهریه هاش نسبت به جاهای دیگه پایینتره حالا بازم اگه خواستی بهم پیام بده بهت معرفی کنم.

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....

خیلی سال پیش قبول شدم ششم بودم ، تیزهوشان 

واقعا سخت بود آخراش فقط عذاب بود بچه ها سر صف حالشون بهم میخورد و از استرس غش میکردن 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

شما دوتا بخش و باید بخونی یکی استعداد تحلیلی که خب من تا جایی که میدونم کتاب هوش کمپلکس خوبه، و برای استعداد تحصیلی بستگی داره چه رشته ای بخوای بری، اگه انسانی میری تمرکزت بهتره روی ادبیات و عربی باشه و اگه تجربی و ریاضی میری روی ریاضی و علوم. که برای هر کدوم یه سری منابع نیاز داری که تست کار کنی، در کنارش آزمون های قلمچی رو هم کار کن

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

شما دوتا بخش و باید بخونی یکی استعداد تحلیلی که خب من تا جایی که میدونم کتاب هوش کمپلکس خوبه، و برای ...

عزیزم برا تیزهوشان ششم هم اطلاعات دارین من برا پسر هوش کمپلکس و اسمارتیز گرفتم کافیه حل کنه