2777
2789
عنوان

اولویت هاتون برای خونه خریدن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5991 بازدید | 132 پست
خب خیلی تلاش کردم منطقه رو عوض کنم نشد تعداد پلاکهای یعنی چی؟ منم خیلی عرصه خیابون برام مهمه🤦‍♀️ ...

یعنی قیمت خونه ای که تو کوچه ای هست که ۱۰ تا پلاک داره با خونه ای در همون منطقه که تو کوچه ۱۰۰ تا پلاک داره متفاوت هستند،سرویس مهمان،دستشویی جدا برای مهمان

۹۹/۹٪درصد این جمع روزهای سخت رو گذورندن من کل جهیزیه ام رو فقط ضروریات با وام ازدواج خریدم! خدا کر ...

من حتی وام هم ندارم 

میشه برام صلوات بدین با دلای قشنگتون برام دعا کنید خیلی گرفتارم 😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تجربه بد دارم. اشكالات ساختمون هنوز در نيومده يهو به خودت مياي ميبيني خرابه تحويل گرفتي و ساختمون يه ...

اخ اخ

خیلی کم پیدا میشه خونه ی نوساز بفروشند،مثلا یکسال ساخت

وای😍😍😍😍 حیف قاسم اباد دوره  من سال ساختش زیاد مهم نیس ینی تاحالا بهش فکر نکرده بودم😂

من میگم اپارتمان رو باید ۸سال نشست

عمر مفیدش همینقدره که بشه راحتم فروخت

بالای ۱۰سال فروشش سخت میشه

یعنی قیمت خونه ای که تو کوچه ای هست که ۱۰ تا پلاک داره با خونه ای در همون منطقه که تو کوچه ۱۰۰ تا پل ...

من دوماهه دارم خونه میبینم

۹۰٪صفر دیدم

اشپزخونه کثیف و مستر و توالت فرنگی تو حموم دیدم اما توالت جدا ندیدم تا الان

جالبه

من به عرصه خیابون فکر کرده بودم که کوچه ی تنگ و باریک نباشه

اما به پلاک نه

چه جالب

ما هنوز پایان کارش نیومده بود خریدیم. یعنی مشکل بود که از سر و روی ساختمون میریخت

ما سند آماده میگیریم.

همکار داریم ۹۶ خونه صفر گرفته هنوز سندش نیومده

چون تاییدیه اتش نشانی نداره

اتش نشانی گفته اسانسور باید یک متر جابه جا بشه 😐

یعنی قیمت خونه ای که تو کوچه ای هست که ۱۰ تا پلاک داره با خونه ای در همون منطقه که تو کوچه ۱۰۰ تا پل ...

منظورتونو از پلاک متوجه نمیشم. چه فرقی می کنه چند تا پلاک توی کوچه باشه؟ از نظر بَر زمین؟