2777
2789

چقد عاشقی برای خدا قشنگه چقد ذوق میکنم براش افسوس که به حرفاش گوش نمیدم 

بچه ی خوبی نیستم ولی عمیق دوسش دارم ....

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

منم هر سری که به نعمتایی که بهم داده و محبتایی که بهم کرده فکر میکنم میبینم من چطور میتونم تشکر کنم ازش تنها راهش همون بندگی کردن براشه ما بنده ها بندگی نمیکنیم خدا انقد دوسمون داره اگ بندگی کنیم چکار میکنه برامون

منم هر سری که به نعمتایی که بهم داده و محبتایی که بهم کرده فکر میکنم میبینم من چطور میتونم تشکر کنم ...

کاش بتونم بنده ی خوبی باشم براش کاش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا همیشه بهم کمک کرده تنها کسیه که منو درک میکنه بهش گفتم بهم خواهر بده شما هم برام دعا کنید خدا کمکم کنه

فقط 38 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری مال مامانمه من باردار نیستم🙂

کاش بتونم بنده ی خوبی باشم براش کاش

همین خواستنت خیلی مهمه ازش بخواه خودش دستتو میگیره با امام زمان رفیق شو همین حرفات و بشین یه گوشه به امام زمان بزن و ازش کمک بخواه مطمئن باش مسیر زندگیتو جوری برات میچینه که با عشق برا خدا بندگی کنی

من قبلا خدا رو خیلی زیاد دوست داشتم در حدی که دعاهایی که صفات خوب خدا درشون هست رو میخوندم و اشک میریختم که چقد خدا خوب و مهربونه اما الان هیچ عشقی به خدا ندارم همونطور که اون هرگز عشقی به من نشون نداد تو زندگی واقعی نمیخوادم ریپلای کنی فقط احساسات و تجربیات خودم رو گفتم پاش برسه هیچوقت کمکت نمیکنه تا بمیری و بپوسی 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
خدا همیشه بهم کمک کرده تنها کسیه که منو درک میکنه بهش گفتم بهم خواهر بده شما هم برام دعا کنید خدا کم ...

نمیدونم چجوری توصیفش کنم واقعا نمیدونم چی در وصفش قشنگه 

الهی نگاه خدا همیشه به زندگی شما باشه 

همین خواستنت خیلی مهمه ازش بخواه خودش دستتو میگیره با امام زمان رفیق شو همین حرفات و بشین یه گوشه به ...

الهی خدا لذت عبادتشو ازمون نگیره 

ممنونم عزیزم چشم

نمیدونم چجوری توصیفش کنم واقعا نمیدونم چی در وصفش قشنگه الهی نگاه خدا همیشه به زندگی شما باشه

ممنون گلم

فقط 38 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری مال مامانمه من باردار نیستم🙂

الهی خدا لذت عبادتشو ازمون نگیره ممنونم عزیزم چشم

چشمت بی بلا این تاپیکت اتفاقی نیست اونم روز به این خوبی روز به امامت رسیدن امام زمان این جور مناسبتا مث یه میانبر میمونه برای حاجتامون اگه تو این مناسبتا که خاصه از ائمه چیزی بخوایم زودتر به حاجتمون مارو میرسونن تا روزای عادی

چشمت بی بلا این تاپیکت اتفاقی نیست اونم روز به این خوبی روز به امامت رسیدن امام زمان این جور مناسبتا ...

الهی به حق این روز عزیزم خدا با دست امام زمان گره از مشکلات اشکارا و پنهان زندگیت باز کنه