2777
2789
عنوان

اولویت هاتون برای خونه خریدن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5991 بازدید | 132 پست
ما سند آماده میگیریم. همکار داریم ۹۶ خونه صفر گرفته هنوز سندش نیومده چون تاییدیه اتش نشانی نداره ...

اصلا قضیه سند و این چیزا به کنار. باورتون میشه با اولین بارونی که به ساختمون خورد، طبقه آخر که ما بودیم کل سقف و دیوارا آب داد؟ (:

برای یکی از اتاق خوابا هم یادشون رفته بود کانال کولر بذارن...

آسانسورم که آدم میترسید سوارش بشه انقدر که هر روز خراب بود

انقدر فاجعه بود که فقط می‌خواستیم بفروشیمش فرار کنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منظورتونو از پلاک متوجه نمیشم. چه فرقی می کنه چند تا پلاک توی کوچه باشه؟ از نظر بَر زمین؟

تو تهران و مناطق بالا خیلی رایجه،بقیه جاها رو نمیدونم،وقتی پلاک ها کمه اکثرا کوچه حالت خصوصی پیدا میکنه و میشه رفت و امدها رو بیشتر بررسی کرد،معمولا یه نگهبانی میذارن برای رفت و امد کوچه،ولی وقتی زیاد باشه نمیشه این کارو کرد و همینطور در ایندش برای تجمیع کردن و ساخت و ساز و...

تو تهران و مناطق بالا خیلی رایجه،بقیه جاها رو نمیدونم،وقتی پلاک ها کمه اکثرا کوچه حالت خصوصی پیدا می ...

نميدونم به طور دقیق کدوم منطقه رو میگین ولی مثلا نیاوران، داراباد، آجودانیه و این محلات والا ندیدم نگهبانی و این چیزا بذارن. اگه بن بست باشه قابل قبوله

تجمیع هم که کلا بحثش جداست و به بافت اون محل و موقعیت زمین بستگی داره. و اگه ساختمون نوساز باشه هیچ تاثیری روی ارزش ملک نداره

تو تهران و مناطق بالا خیلی رایجه،بقیه جاها رو نمیدونم،وقتی پلاک ها کمه اکثرا کوچه حالت خصوصی پیدا می ...

البته نگهبانی هم که خرجش از جیب ساکنینه. خودش میتونه ضرر هم باشه تا منفعت

اره اگه پیدا میشد خوب بود سناباد واقعا منطقه اصیلیه ❤️

ما به خیابون کشی های قاسم ابادی عادت کردیم

یه خونه دیدم سناباد ۵۹

دستغیب۴ فکر کنم

هرچی نگاش کردم کوچش تنگ بود😅

من توی این تاپیک توضیح دادم یک خونه خوش نقشه چه ویژگی هایی داره 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8998583/خونه-ی-قشنگ-من-عکس?page=1 

به زیان ساده 

و اینکه من متراژ خونه ام برام خیلی مهمه 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•