2777
2789
عنوان

اولویت هاتون برای خونه خریدن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5992 بازدید | 132 پست
ان شاالله تمام مستاجرها ب حق صاحب این ماه صاحبخونه بشن

الهی آمین

از وقتی خونه ی ۹۰متری خودمو فروشنده داده به ۳۰۰ رهن‌۱۲۰۰ اجاره خیلی غصه ی مستاجرها رو میخورم

سن ساختمان (کلید نخورده اصلا نباشه . خیلی هم قدیمی نباشه) - محله(غربتی نشین نباشه . شلوغ نباشه . نزد ...

چرا کلید نخورده؟

باور کن تمیز کردن خاک و خل بهتر از سابیدن روشویی توالت و هود و سینک اشپزخونه ست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پذیرایی مربعی و شکسته باشه ک بتونم یه قسمتو نشیمن کنم یه قسمت پذیرایی مهمان 😍😍😍پارکینگ و انباری و ...

یه خونه تو مروارید قاسم اباد دیدم هم طرح شکسته که میگید.

سال۹۶ که ۹۸ کلید خورده بود.دقیقا این طرح شکسته رو داشت که بنظرمن خیلی خوب بود

خونه هم حسابی کمد دیواری و گچبری و ایینه کاری.

اما هم ۹۶ بود! هم ۱۵واحد بودن

من منطقه برام مهم بود و سالن پذیرایی که مربع و دلباز باشه، میتونستم با پولم راحت یه خونه ۳ خوابه شیک ...

منم فکر شمارو داشتم

دقیقا همین حالت

از ۹۰متری ۷سال ساخت میتونستم برم ۱۰۰متری دو سال ساحت مکانیت خوب محض مدرسه ی دخترم و....

اما هیچ موردی پیدا نکردم

همه وایسادن گرون بفروشن،یا میترسن از بازار نامعلوم الان

آخرش مجبور شدم یه سه خواب ضعیف فکر کنم

مشهد متری ۲۶تا ۳۰تومن جای متوسط رو به بالا میتونی راحت خرید کنی.

حالا ما شهرمون مرکز استان هم نیست، نوساز حداقل متری 18

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
منم فکر شمارو داشتم دقیقا همین حالت از ۹۰متری ۷سال ساخت میتونستم برم ۱۰۰متری دو سال ساحت مکانیت خو ...

منم به سختی پیدا کردم، باور میکنید از روزی که خونه رو دیدم تا روزی که معامله کردیم در عرض ۲ هفته ۲۰۰ ملیون کشیدن رو خونه ولی چاره ای نداشتم.

منم به سختی پیدا کردم، باور میکنید از روزی که خونه رو دیدم تا روزی که معامله کردیم در عرض ۲ هفته ۲۰۰ ...

بله من اول اردیبهشت خونه میدیدم ۲۳۰۰-یه مدت کوتاهی زنگ که میزدم همشون کردن ۲۵۰۰

اما همونم دیگه پیدا نشد.

روزیمون نبود مکانیت بهتر بشه

شوهرمم یکی‌دوتا ۳خواب دید

گفت‌بریم سه خواب

خیلی گشتم مورد خیلی کم بود یه چهارراه هم نزدیکتر شدم اما مادرشوهرم رفت‌و امدش خیلی کمه

حله عزیزم 

من چون تو یه ساختمونم اینجور گفتم...ببین صلاحت چیه... 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
چرا کلید نخورده؟ باور کن تمیز کردن خاک و خل بهتر از سابیدن روشویی توالت و هود و سینک اشپزخونه ست.

تجربه بد دارم. اشكالات ساختمون هنوز در نيومده يهو به خودت مياي ميبيني خرابه تحويل گرفتي و ساختمون يه جاي سالم نداره

یه خونه تو مروارید قاسم اباد دیدم هم طرح شکسته که میگید. سال۹۶ که ۹۸ کلید خورده بود.دقیقا این طرح ش ...

وای😍😍😍😍 حیف قاسم اباد دوره 

من سال ساختش زیاد مهم نیس ینی تاحالا بهش فکر نکرده بودم😂