2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم🙂

403 بازدید | 30 پست

شوهرم موقع دعوا دست بزن داره فحش های خیلی بد به پدر مادرم میده .ولی من نمیتونم یه عمر تحمل کنم .خودش با دوستاش میره بیرون کیف میکنه منو نمیزاره با دوستم فقط حتی چت هم بکنم .بیرون تنهایی نمیتونم برم.بعضی مهمونیا حتی با مامانمم نمیزاره .نظرش اینه من مردم هیچ کاری واسم عیب نیس ولی تو زنی هر چی من گفتم همون باید بشه .اینا ویژگیای بدش .ویژگیای خوبشم اینه تقریبا هر چی پول دربیاره واس زندگیمون خرج میکنه سعی میکنه زندگیمونو بسازه .دیروز دعوا کردیم سر یع چیز الکی بردم تو ماشین زد و فحش داد باز آورد گذاشت خونه بابام .به مامانمم گف دیکه دخترت به درد من نمیخوره.تا الان نزاشته بودم بابام یا داداشم چیزی بفهمن .الان فعمیدن میگن طلاقتو میگیریم .به نظرتون میتونم فراموشش کنم؟خودمم خسته شدما از دستش ولی حس میکنم اگه طلاق بگیرم دلم براش تنگ میشه.تروخدا یه لحضه خودتونو بزارین جا من بگین که چیکار میکردین

باید بره تو غار با اجدادش زندگی کنه😒

اگه سنی نداری و بچه نداری و میدونی درست بشو نیست تصمیمتو قطعی کن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب معلومه دلت براش تنگ میهش ولی در عوض زندگی میکنی 

زندگی میکنی اونجور ک خودت میخوای.

فکر میکنی اونجور ک خودت میخوای...!!!!!!!!!!!!!!

من اگر باشم طلاق میگیرم رسما پرتت کرده بیرون از خونه! گفته نمیخوادت!!! تردیدت برای چیه؟؟ ی کمی ارزش بده به خودت جوونیتو بکن

هر چی میبَندم نشتی میدم ، من ع سختی اینم با بدبختی اینم...!
مگه چکار کردی ک همچین کاری کرد 

هیچی من درس میخونم دوازدهمم شب امتحان یه سوالی در مورد امتحان داشتم تو واتساپ به دوستم پیام دادم و ازش پرسیدم بخاطر این .تو دو تا تاپیک قبلیم کامل گفتم

به این میگن وابستگی نه عشق وابستگی  با دوری قابل رفعه با یک مدت جدایی. وقتی خانواده ات پشتتن چرا میخوای یک عمر کتک بخوری 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.