2777
2789
عنوان

برا دختر سی و هشت ساله خواستگار شصت ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 148 پست
افرادی که پیرمرد میخوان فتیش پیرمرد دارن، همه ندارن، یکم روانشناسی بخونی افرادی که دنبال پیر پاتالها ...

همسنامون پلشتن

بیخاصیتن  

بیکارن 

پول ندارن 

اعصاب ندارن

دنبال س‌‌‌.....ن اونم  سک.....س مفت  آدم نیستن 

هولن 

سردردن  

سرتاپا عقدن 

میگن ببا ۵ سال با مادرم زندگی کنیم فعلا کلفت مادرم باش 

تاااااااا شاااااید معجزه ای شد یه قفس ۵۰ متری بتونم بخرم 

اشکالش چیه طرف هم سرد و گرم‌چشیده باشه 

آدم حسابی محترمانه محبت 

هم لازم نیس ۲۰ سال زجر بکشی مستاجر بمونی از ابن خونه به اون خونه هرسال اثاث کشی  

مگه میشه برای ادم تحصیلکرده یک مورد خوب نیاد؟ من دوتا همسایم این مدلی مجرد موندن فهمیدم خیلی پرتوقع ...

ن عزیزم برای این بنده خدا اینطوری نبوده همه که مثل هم نیستن 

یکی بوده گفته مفت و مجانی فقط دومادم کنید و همچنین مواردی 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی قبول کن عزیزم از ۲۸ تا ۳۸ فرصت داشته بهتر از این مردو انتخاب کنه خب نشده اگه باز احتمال میده فرج ...

مگر مجردی چشه حتما باید زیر خواب یک مرده سگ ترکیده پلاسیده شه که بگن شوهر داره؟ ببخشید ولی همینه دیگه کسی که با پیرپاتیل ازدواج کنه فقط همه همینو میگن پشت سرش. 

ن عزیزم برای این بنده خدا اینطوری نبوده همه که مثل هم نیستن یکی بوده گفته مفت و مجانی فقط دومادم کنی ...

عزیزم ببین منم دهه شصتی ام این ادها و پرنسسی مردها مال الانه تو سن ازدواج اون دختر پسرا ازدواجی بودن، این ادها مال پسرای الانه. 

توروخدا حالمونو بهم نزنآدم بره با یکی همسن باباش ازدواج کنه کجاش جالبه؟؟فکرش هم تهوع آوره.اگر هم فکر ...

بهدخاطر ارث نهبه خاطر اینکه رفتارشو بلده 

ادم‌حسابیه 

سرد و گرم چشیده 

من بدم‌نمیاد 

مگر مجردی چشه حتما باید زیر خواب یک مرده سگ ترکیده پلاسیده شه که بگن شوهر داره؟ ببخشید ولی همینه دیگ ...

واقعا الفاظ زشتیه اینا

چرا قضاوت کنیم فقط حق داریم نظر بدیم

ولی واقعا فقط با دوتا عدد ۳۸ و ۶۰ نمیشه نظر داد شاید اون ۶۰ ساله از ۴۰ ساله جوونتر و باروحیه تر باشه

والله من شوهرم موقع ازدواج ۲۸ ساله بود هرروز میگف دعاکن من بمیرم از این دنیا خسته شدم ولی همون موقع آشنای ما ۵۵ ساله بود کارش فقط گشت و گذار و خنده  و سرشار از حس زندگی بود حالا خودت قضاوت کن

بهدخاطر ارث نهبه خاطر اینکه رفتارشو بلده ادم‌حسابیه سرد و گرم چشیده من بدم‌نمیاد

دیدی گفتم فقط انگیزه این افراد پوله، خب دختره 48 بشه پیرسگه میشه 70 اوقق. ببخشید ولی دختر باید با مرد نهایت 45 ازدواج کنه، دیگه 40 سال به بالا هم سرد و گرم چشیده مجبور نیست زیر سگ پیر بخوابه به بهانه سردی و گرمی چشیدن. هرچند انگیزه فقط پوله تو این موارد. 

واقعا الفاظ زشتیه ایناچرا قضاوت کنیم فقط حق داریم نظر بدیمولی واقعا فقط با دوتا عدد ۳۸ و ۶۰ نمیشه نظ ...

حق پیرسگی که ازدواج دومشه همینه، جوانها الان مجردن به جای اینکه کمک کنه دختره با همسن خودش ازدواج کنه اگر خیلی دلسوزه و دوستش داره میخواد خود اشغالش شوهرش بشه. اگر راست میگن این افراذ کمک کنن جوانها ازدواج کنن با هم سن و مردم را به هم برسونن نکه از 28 سالگی دختر میرفته خواستگاریش. بدتر از این الفاظ حقشه بره گمشه من همچین عوضی هایی را حتی سگمم حساب نمیکنم. زنهایی که با این مردها ازدواج میکنن شخصیتشون پایینه

دیدی گفتم فقط انگیزه این افراد پوله، خب دختره 48 بشه پیرسگه میشه 70 اوقق. ببخشید ولی دختر باید با مر ...

من فعلا خودم ۲۴ سالمه نمیدونم شایدم انگیزشون  پوله شایدم واقعا اصلا خاستگار ندارن 

الان همسایه ما دوتا دختر ۴۰ و ۴۳ ساله داره 

اصلااااااا اصلاااا خاستگار ندارن با اینکه خانوادشون پولدار و آدم حسابی اما قیافه زیبایی ندارن هییییچکس نمیاد سمتشون...بارها جلو خودم دختر بزرگه گفته با ۶۰ ساله مشکلی ندارم این دلش فقط ازدواج و خانواده میخواد ...

ولی شما  چقد کلمه  سگ‌پیرو میگی زشته یعنی چی 

اونم ادمه دیگه 

حق پیرسگی که ازدواج دومشه همینه، جوانها الان مجردن به جای اینکه کمک کنه دختره با همسن خودش ازدواج کن ...

خب اینم یه دیدگاهیه ولی چ کمکی میتونه بکنه مشکل مالی نداره که دخترخانم

هر کسی میتونه خواستگار باشه بالاخره یا جوابش مثبته یا منفی کار خلافی تا اینجا انجام نشده

حالا دخترخانم میتونه با توجه به خیلی فاکتورها که یکیش سنه یا قبول کنه یا نکنه

ماهم نظرمونو میگیم دیگه نیازی به توهین نیس

همسنامون پلشتنبیخاصیتن بیکارن پول ندارن اعصاب ندارندنبال س‌‌‌.....ن اونم سک.....س مفت آدم نیستن ه ...

ببخشید مگر مجردی چشه اول شما به من بگو دختره لنگه شب خوابیدن مونده؟ مجردی چشه دختره خودش شاغله، یک جور میگی انگار بی خانمانه. من متنفرم از پیرمرد هرچی باشه با پولشون میفرستموشن به جهنم اگر چنین کسی میخواست بیاد خواستگاریم. خودم تو 25 سالگی خواستگار 40 ساله داشتم دکترای تخصصی داشت جوری جواب نه بهش دادم که راه خونمون را هم گم کرد. متنغرم از این مردهای هرزه که دنبال بدن جوان یک زن هستن برای بهره جنسی حالم بهم میزنن با پولشون اتیششون میدم. 

ببخشید مگر مجردی چشه اول شما به من بگو دختره لنگه شب خوابیدن مونده؟ مجردی چشه دختره خودش شاغله، یک ج ...

الان ازدواج کردی 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

خب اینم یه دیدگاهیه ولی چ کمکی میتونه بکنه مشکل مالی نداره که دخترخانمهر کسی میتونه خواستگار باشه با ...

حف پیر مرد که از 50 سالگی میرفته خواستگاری دختر 28 ساله همینه اگر مرد بود براش خواستگار مناسب میفرستاد یا کمک میکرذ شوهر کنه. یک هول هرزه هست. من برای هرزه ها احترامی نمیذارم شرمنده

من فعلا خودم ۲۴ سالمه نمیدونم شایدم انگیزشون پوله شایدم واقعا اصلا خاستگار ندارن الان همسایه ما دوت ...

قبول دارم حرفتو