2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 30 پست
بچه ندارم .هشت ماهه رفتم سر خونه زندگیم

فعلا بچه دار نشو تلاش کن عوضش کنی اگر نشد بعد جدا شو حداقل همه راه ها رو برای زندکیت رفته باشی بعدا پشیمون نشی 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این میگن وابستگی نه عشق وابستگی  با دوری قابل رفعه با یک مدت جدایی. وقتی خانواده ات پشتتن چر ...

اره خانوادم خیلی حمایتم میکنن .ولی میترسم از آینده یه جورایی.اینکه چی میشه چجوری میشه بعد طلاق .شهرستان زندگی میکنم دید مردم نسبت به طلاق خوب نیس.ولی خانوادم مشکلی ندارن .خیلی عصبی هستن از دست شوهرم میگن زنی که با مرد دیگه گرفته باشن اینجدری میارن در خونه باباش

فعلا بچه دار نشو تلاش کن عوضش کنی اگر نشد بعد جدا شو حداقل همه راه ها رو برای زندکیت رفته باشی بعدا ...

۲ سالم نامزد بودم .عوض نمیشه باباشم اینجوریه الان که ۶۰ سالشه باز عوض نشده .ولی زمان من با زمان مادر شوهرم فرق داره .در ضمن من سنی ندارم ۱۸ سالمع تازه

۲ سالم نامزد بودم .عوض نمیشه باباشم اینجوریه الان که ۶۰ سالشه باز عوض نشده .ولی زمان من با زمان مادر ...

پس چرا تو نامزدی تمومش نکردی چرا انقدر زود ازدواج کردی انشالله خوشبختی سهم از این به بعدت باشه با پدر و مادر و برادرت مشورت کن اونا بهتر صلاحتو میخوان 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اره خانوادم خیلی حمایتم میکنن .ولی میترسم از آینده یه جورایی.اینکه چی میشه چجوری میشه بعد طلاق .شهرس ...

من جای تو بودم طلاقمو میگرفتم میچسبیدم به درسم یک دانشگاه شهر دیگه قبول میشدم میرفتم. به خاطر حرف مردم زندگیتو خراب نکن یه مدت لقلقه ی زبونشونی بعدش یک سوژه ی دیگه پیدا می کنن واسه حرف زدن. تو هنوز اول جوونیته مردی که اوایل ازدواجش به جای اینکه نازتو بکشه تورو میزنن به درد نمیخوره آدم روانی به مرور زمان درست نمیشه فقط تو به روانی بودنش عادت می کنی

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
به نظرتون تو دادگاه بگم مشروب میخوره و دست بزن داره طلاق میدن؟یا باید مهریمو ببخشم؟😥😥

اگر آثار ضرب داری برو پزشک قانونی یک مدرک خوب برات میشه ولی همین جوری حرفتو قبول نمیکنن به راحتی

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.