قرار بود جهازمو بفروشم اما نمیدونم چرا دیگه حتی فروش یا نفروختنشم برام مهم نیست قبلاً شوهرم در هفته دو شب خونه نبود و الان مدتیه که شاید دو شب خونه باشه بودنش هم مثل نبودنشه چون بمن و بچه ها توجهی نداره ...جایی برای رفتن ندارم اما ساکمو آماده کردم و فردا میرم برام دعا کنین جهازمم مثل تموم چیزایی که این مدت ازم گرفت مال خودش
پيشنهاد میدم که اگر جایی رو نداری اولا خونه رو ترک نکن دوما کی گفته که شبا زن و شوهر همیشه باید پیش ...
ما الان یکسال و دوماهیه جا خوابمون با هم نیست با بهونه جاشو ازم جدا کرد که شبا بهش پی ام بده و صبح ها براش زنگ بزنه ...من عملا نمیتونم کار کنم چون بچه ام کوچیکه شهر غریبم
ما الان یکسال و دوماهیه جا خوابمون با هم نیست با بهونه جاشو ازم جدا کرد که شبا بهش پی ام بده و صبح ه ...
نمیتونی ازش پولی بگیری؟
ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻♀️🧝🏻♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش میکنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین
تو این چند ماه خیلی خدارو صدا زدم به حرف منو تو نیست خدا کاری نمیکنه چون به اینه بهم ثابت شده برای ه ...
خب برای جدایی قانونی اقدام کن و بعدش به فکر کار باش که بتونی خرجتو دربیاری عزیزدلم خدا بزرگه یهو تصمیم نگیر که بعدا پشیمون بشی فداتشم اون بچه ها به مادر نیاز دارن
ای جان من،فقط بفکر بچه هات باش،ولش کن هر غلططی ک میخاد بکنه
خیلیا اینو بهم گفتن پدرم خواستار رفتنم به خونه ش نشد چون مادر ندارم و زن بابا دارم و همیشه میگه فکر کن مرده و زندگیتو کن ولی هیچکی جای من نیست که بدونه چی میکشم چه شب های که زجه نزدم خودزنی نکردم من هنوزم مثل دیوونه هام خنده به لبام نیومده من مرده ام فقط الکی نفس میکشم