2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 48187 بازدید | 739 پست
پيشنهاد میدم که اگر جایی رو نداری اولا خونه رو ترک نکن دوما کی گفته که شبا زن و شوهر همیشه باید پیش ...

ما الان یکسال و دوماهیه جا خوابمون با هم نیست با بهونه جاشو ازم جدا کرد که شبا بهش پی ام بده و صبح ها براش زنگ بزنه ...من عملا نمیتونم کار کنم چون بچه ام کوچیکه شهر غریبم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه جایی برا رفتن نداری عزیزمچرا ازش شکایت نمیکنی بخاطر ترک منزل؟یکی از دوستای من اینکارو کرد

همه چیزو عملی کرده چون می‌دونه من ساده و احمق تر از این حرفام طلاهام پولم هر چی داشتمو گرفته فقط یه جهاز مونده بود که دیگه اینم برام مهم نیست

ما الان یکسال و دوماهیه جا خوابمون با هم نیست با بهونه جاشو ازم جدا کرد که شبا بهش پی ام بده و صبح ه ...

نمیتونی ازش پولی بگیری؟ 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

زن عاقلی نیستی واقعا مدرک علیه خیانت جمع کن تو خونت بشین بعدم درخواست طلاق بده

درست میگی عاقل نیستم چون این مرد روانمو بهم ریخته که با وجود دو بچه بازم به رفتن فکر میکنم

شما چرا ساکت جمع کنین برین!! لزوم نداره ترک منزل کنین اقدامات تون کنین مهریه ک نفقه اجرا بزنین خودش ...

مهریه ام یه سکه ست و اینکه گفته زمانی سکه اجرا میزاری که همون لحظه بری از اینجا

خدا بکشه شوهر من و شوهر تو رو

تو این چند ماه خیلی خدارو صدا زدم به حرف منو تو نیست خدا کاری نمیکنه چون به اینه بهم ثابت شده برای همین طاقتم تموم شده که جمع کردم که برم

ما الان یکسال و دوماهیه جا خوابمون با هم نیست با بهونه جاشو ازم جدا کرد که شبا بهش پی ام بده و صبح ه ...

شاید بشه مدرسه با جاهای اینطوری کار کنی بچتم سرگرم میشه اونجاها دیدم بچهاشونم میارن حتی اگ شیرخواره میشه ببری

تو این چند ماه خیلی خدارو صدا زدم به حرف منو تو نیست خدا کاری نمیکنه چون به اینه بهم ثابت شده برای ه ...

خب برای جدایی قانونی اقدام کن و بعدش به فکر کار باش که بتونی خرجتو دربیاری عزیزدلم خدا بزرگه یهو تصمیم نگیر که بعدا پشیمون بشی فداتشم اون بچه ها به مادر نیاز دارن

ای جان من،فقط بفکر بچه هات باش،ولش کن هر غلططی ک میخاد بکنه

خیلیا اینو بهم گفتن پدرم خواستار رفتنم به خونه ش نشد چون مادر ندارم و زن بابا دارم و همیشه میگه فکر کن مرده و زندگیتو کن ولی هیچکی جای من نیست که بدونه چی میکشم چه شب های که زجه نزدم خودزنی نکردم من هنوزم مثل دیوونه هام خنده به لبام نیومده من مرده ام فقط الکی نفس میکشم

پس بیخیالشو توهم خوشی کن فک کن اون مرده زیر خاکه،کم کم هم با کسی اشنا شو بهش خیانت کن

اره ک بعد بگیرن سنگسارش کنن ،خیانت بابا کمه بچه ها شاهد خیانت مادر هم باشن؟به به

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️