2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم منو نمیخواد

235 بازدید | 18 پست

محبت کلامی اصلا نداره 

تا زنگ بزنم فوری قطع میکنه ومیگه سرکارم 

اما هرچی بخوام از نظر مالی برام فراهم میکنه و سعی میکنه تو سختی نباشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا بگم مریض شدم از زیر زمین شده پول جور میکمه میگه برو دکتر ولی حرف باهام زیاد نمیزنه

آخی نه میخوادت اتفاقا که از زیر زمینم که شده برات پول جور میکنه که خوب بشی مدل محبتش اینجوریه خودت کم کم گرمش کن رامش کن

زبان عشقش با شما فرق داره 

مردا معمولا از یه جایی به بعد با زحمتکشی و فراهم کردن آسایش، محبت شونو نشون میدن ولی کاش می‌دونستن اگر زبان اختراع نمیشد بی شک هیچ زنی عاشق نمیشد 

خب خیلی مردها اینجور هستند.  سعی نکن عوضش کنی. چون قول میده چند روز خوب میشه باز برمیگرده تنظیمات کارخانه.  حتی دوست دارم گفتن از سر اجبار اینقدر انرژی میگیره که دیگه کم کم از طرف بدت میاد.  پس اگر کسی اینجوری هست به معنای دوست نداشتن نیست ابدا. سعی نکنید ادم ها را عوض کنید.  هر کس به طریقی محبت میکنه.  شاید ایشون بیشتر حس یک پدر را میده تا شوهر.  ولی ایرادی نیست. چون اینجوری بزرگ شده.  

خب خیلی مردها اینجور هستند. سعی نکن عوضش کنی. چون قول میده چند روز خوب میشه باز برمیگرده تنظیمات کا ...

اولا ایمطوری نبود 

الان جدیدا فشتر مالی وبعد از ی دعوا مون اینطوری شده

پ چزا محبت کلامی نداره چقدر ب محبت کلامی نیاز دارم

مردا اکثرشون اینطورین زیاد با محبت کلامی میونه‌ای ندارن بیشتر تو همون اوایل رابطه از الفاظ قشنگ استفاده میکنن بعدش کمرنگ میشه