2777
2789
عنوان

بیاین تا بگم صبحمو چیجوری شروع کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 71 پست
میگم که ولشون کن،ادم ب حرف کسی دلخور میشه که حرفش حساب باشه،حالا چون دونفر نتونستن درست زندگی کنن،ت ...

فکر میکنه بابام من مثل مامانمم 

دیشب مامانم یه ذره قفسه سینش معلوم شده بود امروز بابام میگه تو جذابیت های مامانتو نداری اگه شوهرت زنی جذاب تر از تو ببینه از تو زده میشه😭😭😭

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا مام بارها پیش اومده ک بابام دیرمیاد..خودش میگه شما شام بخورین من دیرمیام🤷🏻‍♀️ مگه چیه

من اصلا مشکلم شام نبود ایشالله کوفت میخوردم من دردم شوهرم بود خجالت کشیدم خب از سرکار گرسنه اومده

هی گفت شوهر تو مثل من صبور نیست یه همچین کاری بکنی داد و بیداد میکنه 😭

میگفتی شوهر من سر همچین موضوع ساده ای داد و بیداد نمیکنه. 

آیم پریدخت🦋 ۲۱ سالمه😁 یه دختر زود رنج😌 ولی مهربون...🤨 زندگی من از اونجایی شروع شد که فهمیدم سوپرمن وقت نمیکنه بیادو زندگی منو نجات بده🙄پس خودم دست بکار شدم! 🌻💛حتی اگه خارَم باشی بلاخره یکی پیدا میشه که دوستت داشته باشه🌝🌵         
میگفتی شوهر من سر همچین موضوع ساده ای داد و بیداد نمیکنه. 

آخه قبل ازدواجم میرفت و میومد به همه میگفت پسره عصبیه در صورتی ک همسر من اصلا عصبی نیست ما حتی دوتا مشاور قبل ازدواج رفتیم 

ما کلا به این چیزا اعتقاد نداریم راحت چون ساعت غذا خوردن هر کدوممون متفاوته من ازدواجم بکنم هر ساعتی خواستم غذا می خورم مگه مجبوریم صبر کنیم همه بیان شما هم زندگیت هیچی نمیشه

گفتم ولی فایده نداشت

عب نداره باباها همینجورین موقع ازدواج یکم ترش میکنن و دوست ندارن دخترشون واس کس دیگه ایی بشه یه حسی مثل مادرشوهری

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
سنی نداری عزیزم والا فکر کنم خصومتش با شوهرته نه زنش!

آره نمیدونم چرا با شوهرم اینجوریه 

چند روز پیش از مشهد اومده بود عطر و زعفرون برای همه آورده بود حتی پدرشوهر و مادرشوهرم ولی برای شوهرم ن 😭😔