2777
2789
عنوان

چی بخوووورم😋😋😋😋😋

249 بازدید | 31 پست

وای خیلی گرسنمه،صبحانه دلم بر نمیداره چون نون تازه و تمیز نیست تو سفره یکم هست که دست خورده ست پس املت و نمیرو هم نمیتونم بشکنم،تخم مرع سیب زمینی آب پز هم ۱ ساعت طول میکشه

یکم پیش مرغ مزه دار کردم گذاشتم که اونم ۲ ساعت حداقل باید بمونه یخچال

پس من الان چی بخورم واقعا معظله برام ، یچیط بگین که بدون نون بشه خورد 

کیک بيسکوئيت هم پیدا نمیشه یه ذره پفیلا که اونم چون کم بود حتما دست خورده و ته مونده ست..

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نون دست خورده یعنی چی.میگی نون تمیز؟!!!

یعنی مثلا نصف نونی که باقی مونده و بقیه دست زدن بهش رو نمی‌خورم 

وقتی میگی هیچی تو خونتون نیس و هرچی هس دس خورده🥴

هس

ما بگیم چی بخوری الان

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خب پس وسواس داری سخت میکنی برا خودت.چای عسل بخود با چاب نبات. خرما..

نمیدونم بعضیا میگن داری، اما من فک میکنم اطرافیان و بقیه کثیفن،به طور مثال میدونم که اطرافیان انقد بیخیالن مثلا کسی که سرش رو خارونده یا کثیفی چشمش رو تمیز کرده دست نشسته دست به نون میزنه من دلم بیاد بخورمش؟

یا با دستی که به در سالن زده و همسایه مون هم دست دماغش رو به در سالن مون زده.. من اینا رو دیده دلم بر نمیداره

ممنونم عزیزم فک کنم هست❤️

وقتی میگی هیچی تو خونتون نیس و هرچی هس دس خورده🥴هسما بگیم چی بخوری الان

بعضی وقتا آدم نیاز به ایده داره مثلا چای عسل گزینه خوبی بود دد حالیکه عسل تنهای بدون نون نمیتونستم بخورم