2777
2789
عنوان

بنظرتون خانم مقصره یا آقا؟(خیانت)

870 بازدید | 62 پست

سلام دوستان یکی از دوستام ک از قضا اقوام خیلیییی نزدیکمه شوهرش بهش خیانت کرده دلیل شوهرش هم اینه ک چرا تو به خودت اهمیت نمیدی مثل خانمای دیگه ادکلن نمیزنی آرایش نمیکنی لباس مرتب و قشنگ نمیپوشی؛دوستم درسته این کارا نمیکنه ولی صورت خودش خیلی قشنگه یعنی بدون آرایش هم خوشگله فقط میمونه لباس و چیزای شیک نمیپوشه ک میگه من به لباس های راحتی عادت کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقا 

خیانت اصلا توجیهی نداره 

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...

اگه برعکس بود سر خانم توسط شوهر بریده میشد! مردای ایرانی چشونه زنش آرایش کنه و لباس خوب بپوشه غیرتی میشن و اجازه نمیدن نکنه هم دلایل خیانتشون میشه همین!

قابل توجه کاراگاه های مچ گیر نی نی سایت😈کاربری دست چند نفره! 😈😈 قدیمی هستیم😈 تورو خدا اگه مخالف منی یا ریپ نزن یا مودبانه بگو دیگه نمیخوام تعلیق بشم🤬

والا اگه بخوای به خودت برسی خیلیم خویه ولی پول میخاد، مردا از قیمت آرایشگاهای زنونه خبر دارن؟ از قیمت لباس زیر شیک و پیک خبر دارن؟ از قیمت لباسای رنگ و وارنگ خبر دارن؟ 

خیانت اصلا توجیه نداره 

اصلا 

خیلی ناراحته حق و حقوق خانوم رو بده جدا بشه بعد بره دنبال هر کس که دوست داره 

دلیل ازدواج آقا این بوده فقط ؟! عجب بیشعوری هم هست 

دوست پسر یا همسر ؟! واقعا عجیبه این دلیل مزخرف 

خانوم هم از اول همین بوده یا چی ؟ اگر از اول بوده که هیچ اگر الان اینطوری شده شاید داره افسرده میشه که به خودش نمی‌رسه بگو یک مشاور ببینه بخاطر حال خودش 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!