سلام دوستان یکی از دوستام ک از قضا اقوام خیلیییی نزدیکمه شوهرش بهش خیانت کرده دلیل شوهرش هم اینه ک چرا تو به خودت اهمیت نمیدی مثل خانمای دیگه ادکلن نمیزنی آرایش نمیکنی لباس مرتب و قشنگ نمیپوشی؛دوستم درسته این کارا نمیکنه ولی صورت خودش خیلی قشنگه یعنی بدون آرایش هم خوشگله فقط میمونه لباس و چیزای شیک نمیپوشه ک میگه من به لباس های راحتی عادت کردم
ذات اون شوهر کرم داره وگرنه هیچ کسی غیر زنش به چشمش نمیاد و زنش رو همه جوره قشنگ می دونه معمولا اینایی که خیانت می کنن دنبال یه بهونه و توجیهی می گردن دیگه که خیال خودشونو راحت کنن
آقا مقصره در هر حال، مگه خانوم از اول همین شکلی نبود؟
اصلا فرض کنیم که نبود و تازگی به خودش نمیرسه
خب یک مشکلی افسردگی چیزی هست
مشکل رو باید حل کنه و همسر باید کمک کنه مسأله حل بشه نه که .....
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
نمیگم تقصیر خانومه اما خب دیگه وقتی ادم ازدواج میکنه باید یه سری کار هارو برای همسرش انجام بده حتی اگه خودش دوست نداره خب مردا هم دوست دارن خانومشون به خودش برسه شاید بارها به زنش گفته باشه یا ازش درخواست کرده باشه اما وقتی زنش اهمیت نمیده کارش به خیانت میرسه
اگر شوهرش بهش گفته خوشتیپ باشو نشده دو تاش به بع اندازه اما اگر بعد خیانت بهش گفته توجیه هست و شوهرش ...
قبلا گفته بود بهش ک دلم میخواد موهاتو رنگ کنی ارایش کنی و لباس فانتزی بپوشی ولی خب دوستمم هم بچه داره میگه حوصله ای به این کارا نداره؛حتی وسایل ارایشیش مال ۸ سال پیشه و مثل خودشه