2777
2789
عنوان

بنظرتون خانم مقصره یا آقا؟(خیانت)

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 62 پست

معلومه اقا مقصره

منو ببینه چی میگهههههه... من با دوتا بچه کوچک آینه هم نگاه نمیکنم. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

ذات اون شوهر کرم داره وگرنه هیچ کسی غیر زنش به چشمش نمیاد و زنش رو همه جوره قشنگ می دونه معمولا اینایی که خیانت می کنن دنبال یه بهونه و توجیهی می گردن دیگه که خیال خودشونو راحت کنن 

شوهر خوبی نکرده دوستت 

خدا به دادش برسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیانت توجیه نداره بنظرم 

دقیقا همینطوره؛آقاهه میگه من هزار بار گفتم به خودت برس تو اصلا اهمیت ندادی؛منم گفتم خب وقتی اهمیت نداده میتونستی طلاقش بدی بعد بری دنبال کثیف کاریات

به دوستت بگو به خودش برسه مرتب بودن به لباس غیر راحتی نیست 

ولی مقصر شوهر لاشی هست 

وگرنه برای زنش کادو لباس میخرید یا پیشنهاد میداد موهات رنگ کن و.. 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

آقا مقصره در هر حال، مگه خانوم از اول همین شکلی نبود؟ 

اصلا فرض کنیم که نبود و تازگی به خودش نمی‌رسه 

خب یک مشکلی افسردگی چیزی هست 

مشکل رو باید حل کنه و همسر باید کمک کنه مسأله حل بشه نه که .....

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

نمیگم  تقصیر خانومه اما خب دیگه وقتی ادم ازدواج میکنه باید یه سری کار هارو برای همسرش انجام بده حتی اگه خودش دوست نداره  خب مردا هم دوست دارن خانومشون به خودش برسه  شاید بارها به زنش گفته باشه یا ازش درخواست کرده باشه  اما وقتی زنش  اهمیت نمیده  کارش  به خیانت میرسه 

اگر شوهرش بهش گفته خوشتیپ باشو نشده دو تاش به بع اندازه اما اگر بعد خیانت بهش گفته توجیه هست و شوهرش ...

قبلا گفته بود بهش ک دلم میخواد موهاتو رنگ کنی ارایش کنی و لباس فانتزی بپوشی ولی خب دوستمم هم بچه داره میگه حوصله ای به این کارا نداره؛حتی وسایل ارایشیش مال ۸ سال پیشه و مثل خودشه

خب اینارو هر اقایی دوس داره

ولی خب دلیل بی منطقی برا خیانته

اصلا خیانت مگ توجیه داره

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
اصلا فرض کنیم که نبود و تازگی به خودش نمی‌رسه  خب یک مشکلی افسردگی چیزی هست  مشکل رو بای ...

اونکه بله گفتم که در هر حال آقا مقصره ،سوالو پرسیدم فقط چون میخواستم بدونم از اول اینطور بودن یا دلیلش دقیقا همین افسردگیه

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم